vrijdag 1 augustus 2014

Beauty Bummer: Kourtney Kardashian Kardazzle Palette


Ik ben dol op de Kardashians, althans ik kijk hun shows en het zijn prachtige vrouwen die ook veel met beauty bezig zijn. Iets van hun make-up lijn proberen stond dus al ongeveer een jaar op mijn wishlist. Nu heb ik het Kourtney palette al een hele tijd in huis en viel het me ineens op dat ik het niet gebruik... Hoe dit komt?

Laat ik maar beginnen bij het begin, dit zijn de oogschaduws in Kourtney's doosje. Als ik het doosje zo bekijk vind ik het prachtige draagbare kleuren, vandaar dat haar doosje me ook het meest aansprak:

Helaas hebben ze bijna allemaal een soort frost finish, niet meteen iets waar ik fan van ben. Een mooie subtiele shimmer vind ik prima maar deze zijn echt wel 'glitter glitter'. Zie hier de bovenste rij geswatcht:

Op de swatches valt het nog mee maar in een ooglook zie je het meteen. Ze blenden moeilijk, ik kreeg enkel glitters gefotografeerd.. pfff , nee. En het pigment is ook niet geweldig, laat staan dat het op de donkere huidjes van de Kardashians zou werken.

Het pallet bevat ook nog een tweede laag, daar zitten 2 blushes en een highlighter in:

Na de oogschaduw horror had ik nog een sprankeltje hoop op deze blush lade maar ook daar komt niet veel kleur van af. Zelfs de middelste kleur zou ik 6 x moeten aanbrengen op mijn wangen om iets te zien. En voor wie die laatste lichte kleur zou moeten dienen? Joost mag het weten.

Het enige wat nog ok is aan dit pallet is de highlighter.

Ik ben echt héél teleurgesteld en snap niet dat zij aan een samenwerking als dit durven meedoen. Als het op mijn bleke huid al allemaal niet pakt, wat zou het dan op hun 5x donkerdere vel tevoorschijn komen? En het is niet dat het pallet 5 euro kost, het kost 18 euro, daar mag het toch al fatsoenlijke kwaliteit voor zijn. Ik ben hierna eens gaan 'youtuben' en de palletjes van de andere zussen zouden niet beter zijn. Afrader!

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Savannah zei

foeifoei je ziet de glitters vliegen over je ogen inderdaad, zeer jammer!

Anoniem zei

Ahh jammer! Ik was al zo benieuwd hiernaar!

Unknown zei

Wat een tegenvaller! Jammer zeg..

Anoniem zei

Jammer dat het zo'n tegenvaller is. Misschien dat je de oogschaduw nog kan gebruiken als een soort topcoat over een matte make-up look? Misschien dat het dan nog meevalt met de glitters (al vrees ik er een beetje voor). Zonde!

Es zei

Jammer dat het niks is, was altijd al aan het twijfelen of ik het zou kopen of niet, deze sla ik over! X

Jolet zei

Jammer dat hij zo tegen valt!