zaterdag 9 augustus 2014

De zoektocht naar: Peachy Gellak

Ik ben zoals jullie misschien wel weten dol op gellak, al meer dan 2 jaar ondertussen. Mijn favoriete merk is Gelish maar ik heb vanalles in mijn collectie. 

Nu ben ik al een tijdje op zoek naar de perfecte 'peachy' gellak en kan deze maar niet vinden! De kleurtjes op deze dame haar foto's zijn perfect maar zij mengt ze zelf en dat vind ik te veel gedoe. Als dit in 1 kleur zou bestaan zou het perfect zijn:

De volgende zijn iets meer nude, ook mooi maar het mag iets meer peachy voor mij. Deze zijn mooi voor bij iemand met een wat bruinere huid:

Peachy gel polish met een paar accent nagels:

Vaak als ik denk dat ik er eentje gevonden heb is de kleur toch weer te nude of te oranje... Ben dus al een hele tijd op zoek naar DE perfecte kleur. Als iemand van jullie toevallig een aanrader heeft, let me know! Geen Sensationail, daar ben ik toch minder tevreden van.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Bianca zei

Mooie kleur, van gewone lakjes kan ik er meteen een aantal opnoemen maar heb geen ervaring met gellak sorry :(

Unknown zei

Prachtig kleurtje! Ik zou alleen niet weten waar je deze kan vinden.

Griet Lucas zei

Dit vind ik zelf ook een supermooie kleur! Hopelijk kan je hem vinden!

Unknown zei

This is a gorgeous peach shade!

Marlayne Vermeulen zei

Ik ben echt gek op peachy nagellak!

xxx zei

Ik kan je helaas niet helpen op het gebied van gel lak :( Ik snap dat je hier naar op zoek bent, damn wat een mooie kleur!

My Makeup Mémoire

Unknown zei

Ik weet niet of je er nog naar op zoek bent, maar ik denk dat Salmon Run van CND Gellac wel in de buurt komt met deze kleur! Ik ben zelf ook heel erg opzoek naar zon kleur namelijk! xx