woensdag 18 februari 2015

Nagellak stash opruimen

Een van mijn beauty voornemens voor 2015 was: mijn nagellak stash uitzoeken. Het is 'al' februari, laat ik het niet langer uitstellen.

Ik bewaar mijn +50 lakjes in een grote opbergdoos van de Action. Ik kocht die doos ooit met de gedachte om hem altijd overzichtelijk te houden, hmzz...

Zoals je kan zien zit hij propvol en er zitten echt wel nagellakjes tussen die ik in jaren niet meer heb aangeraakt. Ik heb ze allemaal kritisch bekeken en sommigen waren ook gewoon vies en dik geworden, met spijt in het hart doe ik deze allemaal weg:

En dan hou ik deze ordelijke nagellak collectie over:

Ik heb eigenlijk bijna alle crazy kleurtjes weggedaan, ik draag toch voornamelijk rode en roze tinten. Ik merk dat ik ook veel budget lakjes heb moeten weggooien dus ben nu meer van het idee 'liever 1 mooi Essie lakje dan 3 van Catrice'.

Het afgelopen jaar heb ik trouwens nog maar weinig nagellak gekocht aangezien ik ook vaak gellak gebruik. Een clean nagellak collectie behouden zou dus moeten lukken.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Savannah zei

ordelijk! ik heb tegenwoordig ook liever 1 goed merk

Letstalklipstick zei

Nou in ieder geval staan ze haha Ik heb er zoveel dat ze niet meer in de doos kunnen staan maar moeten liggen. Maar ik ga binnenkort plankjes maken om al mijn lakjes op te zetten :)

Kirsty zei

Wat knap dat je je nagellakstash zo overzichtelijk hebt gemaakt! Bij mij is het echt een zooitje haha en het past niet meer in de lade die ik voor mijn lakjes gebruik :P Binnenkort ook maar eens opruimen dus!