vrijdag 27 februari 2015

Wishlist of the moment


Ik probeer een beauty less-buy te houden maar a girl can dream he... En dingen die echt op zijn mag ik natuurlijk wel vervangen.

Zo gebruik ik bv. regelmatig Crest white strips om mijn tanden mooi wit te houden (werkt heel goed maar heeft paar keer per jaar een opfrissing nodig), die zijn nu op. Deze ga ik dus sowieso opnieuw bestellen:

Ook mijn cleansing milk voor de ogen is bijna op, ik ga volgende keer voor een merk met pompje denk ik. Zie dat het Douglas eigen merk er bijvoorbeeld al eentje heeft. Micellair water is fijn maar ik krijg er toch niet al mijn oogmake-up mee af.

En hoe cute is dit Essie kleurtje? Het is 'Van'dgo', ik zou deze kleur graag in een gellak hebben:

Mijn lievelings Mac blush is al jaren 'Dainty', een minerale blush. Nu werd me onlangs de minerale blush in 'Warm soul' aangeraden, die zou ook iedereen goed staan. Nu ben ik dus razend benieuwd!

Het volgde heb ik stiekem al besteld (voordat ik aan de less-buy begon) maar hij is nog altijd niet binnen. De Nyx butter gloss in Apple Strudle. Dit zijn zo'n fijne lipglossjes en ik zoek al zo lang een lichte koraalkleur. Ik hoop dat deze is wat ik zoek:

Als laatst ben ik op Ebay ook weer aan het zoeken geweest naar nepwimpers aangezien ik mijn voorlaatste paar heb opgebruikt met carnaval. Deze nummer 43 van Red Cherry vind ik super mooi:

Oehh of de 'Mink lashes' die prachtig uitlopen naar buiten (ook Ebay): 


Ik mag van mezelf maar 1 paar lashes bestellen, draag het nu eenmaal niet elke week. Ohh the struggle. 

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Kirsty zei

Leuke wishlist! Ik moet nog even kijken wanneer mijn vriend en ik weer Crest White Strips moeten gebruiken,volgens mij is dat ook al bijna een half jaar terug geweest!

Iris | Todayslipstick zei

Wauw vooral de nepwimpers zijn erg mooi! Dainty vind ik ook een prachtige blush!
Liefs, Iris

De Groengazette zei

Leuke wishlist!

happygirl zei

Leuke wishlist! Ik vind het nagellakje van Essie erg mooi!