vrijdag 22 januari 2010

Essence cream to powder blush

Essence is niet mijn meest favoriete merk. Eerlijk gezegt koop ik er bijna nooit wat van, maar het is algemeen bekend dat de producten uit de limited edition collecties meestal zowel leuker als beter van kwaliteit zijn. & zo besloot ik de cream blush uit de Go snow lijn een kans te geven.
Zoals je kan zien komt de kleur van de blush voor 1 keer ook precies overeen met die van op de marketing foto:

Swatch van op mijn wang:

Helaas maakt de flits van mijn camera alles overbelicht en zie je er dus niet veel aan.
Maar ik kan jullie alvast vertellen dat de blush heel natuurlijk is, alsof je een uur buiten hebt gestaan in de winter... als dat de look is waar je voor wil gaan kan ik deze blush zeker aanraden.
Over de formule valt ook nog wat te zeggen, de blush heet 'cream to powder' maar daar moet je je niet al te veel bij voorstellen. Hij werkt gewoon zoals elke andere cream blush: je draait met je vinger over de blush en zet een aantal stipjes op je wangen waarna je het goed moet uitsmeren.
Veel mensen vinden dit soort blushes fijn werken in combinatie met vloeibare foundation. Een gewone poeder blush kan soms zo'n onnatuurlijk 'laagje' leggen over je foundation, het is maar wat je zelf fijner vind. Ik vind poeder blushes handiger maar dat is omdat ik bijna nooit vloeibare foundation draag :)
Voor de prijs moet je het in ieder geval al niet laten, ik betaalde €2,50 bij het kruidvat. Deze collectie is waarscheinlijk van korte duur dus je moet er wel snel bij zijn als je deze blush wil scoren.
xoxo Tessa

11 opmerkingen:

Anoniem zei

deze lijkt me echt heel fijn ik ga hem snel halen want de LE's zijn hier altijd zeer snel weg :-s

Martine zei

Mooi, maar ik wil liever een ander kleurtje hihi :P

Kus Kus Martine

Tessa zei

dan zal je bij een ander merk moeten kijken want er is maar 1 kleurtje :d

PP zei

Leuk! Ik wilde wel een cream blush hebben, dus voor deze prijs moet ik zeker eens gaan kijken!

Anoniem zei

ik heb hem ook net gekocht haha, ik vind hem fijn!

Myrna zei

Ziet er mooi uit! Heb de Go Snow lijn nog niet gezien hier, zoals gewoonlijk duurt t hier altijd heel lang voordat de nieuwe collectie er ligt. Er ligt namelijk nu nog steeds een oude! Echt irritant!

sofie zei

leuk! ik wil die supergraag, maar de collectie ligt tot nu toe nog niet bij ons in de winkels, misschien vandaag wel,?
x

Tessa zei

bij mij lag ie er ook pas vanaf gisteren :) ze zijn hier ook nooit van de snelste normaal, de nude editie van Catrice hadden ze ook nog niet

Maaike (Honestbeauty) zei

Ik heb hem in de winkel eens op m'n hand getest en ik vond dat het vooral cream bleef en vna de powder niet zo heel veel te merken was. Ik vond het een heel mooie kleur maar heb het niet gekocht omdat ik vrees dat het mijn huid gaat ' afsluiten' en dat ik verstopte poriƫn ga krijgen.

steffi zei

ziet er leuk uit. ik vind powder blushes het leuks met vloeibare foundation en cream blushes wanneer ik geen foundation draag :D

NeonRocks zei

Schattig kleurtje zeg! Hier heb ik die Go Snow Lijn eigenlijk ook nog helemaal niet gezien... Irritant is dat. De Kruidvat hier in de buurt is daar altijd heel langzaam mee.

xx