donderdag 21 januari 2010

Z-Palette

Kennen jullie Zpalette.com al? ik weet niet of het iets nieuws is of misschien verzenden ze nog niet naar onze kikkerlandjes, i'm not sure ik heb de site pas ontdekt.

Het gaat dus om leuke magnetische palettes waar je je make-up in kan stoppen, handig om bv mee op reis te nemen.


Een groot +punt aan deze paletten is dat ze een doorzichtige voorkant hebben, je kan dus meteen zien wat er ook alweer in zit.
Als je een palette bij Mac koopt zitten er al ronde 'vormpjes' in dus daar kan je enkel oogschaduws in over potten, de Z-palettes hebben een open vlakte en je kan er dus ook dingen als een blush in kwijt:
Bijna al je vaste poeder cosmetica komt in zo'n ijzeren tinnetje dus als je dat tinnetje uit zijn originele verpakking haalt (voorzichtig met een mesje bijvoorbeeld) kan je ze depotten naar dit magnetisch palette. Handig!
ze kosten trouwens 20 dollar, wat minder als €15 is :) en je kan er meer als 15 oogschaduws in stoppen afhankelijk van de grootte van de pans.
xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Kaya zei

Dit is echt een uitvinding! Ik kende het niet, ik wil er zeker eentje hebben. Handig als je op reis bent op weekend weg gaat.

marjolein zei

Ik heb ook zo'n palette thuis liggen. Ik ben alleen nog te lui geweest om mijn oogschaduw over te potten... :P

Maaike (Honestbeauty) zei

Een fijn hebbeding, maar ik ben te tam om alles eruit te prutsen :p en voor 15 euro hou ik het wel mooi samen in een toiletasje

katrien zei

ik vind 14 euro echt geen geld voor iets zo multifunctioneel! het neemt veel minder plaats in beslag als zo'n grote toilettas ik ga er zelf ook eentje bestellen

Anoniem zei

ik vind dat de pans dan al heel mooi moeten passen, anders is het zo'n rommeltje en daar hou ik niet van!

Myrna zei

Wel handig dat ze doorzichtig zijn aan de bovenkant! En de kleuren en motieven vind ik ook leuk! Beter dan een saai zwart palette

Hanne zei

Wel een leuk en handig idee :)