vrijdag 12 november 2010

Revlon Super Lustrous lipgloss 'Pink Crystals'

Toen ik onlangs even in Brussel was zag ik natuurlijk de kans om snel de Ino binnen te lopen om de Revlon productjes te bekijken. Het merk word bij mij in de buurt helaas niet verkocht.

Ik had mezelf voorgenomen om 1 glossje uit te kiezen en daar heb ik me braaf aan gehouden.
Het is de kleur 'Pink Crystals' geworden: De verpakking ziet er luxueus uit, mijn moeder dacht ook dat ik een duur glossje had gekocht maar nope Revlon valt onder de drugstore brands. De zwarte dop is wel gevoelig aan vingerafdrukken, die zie je er meteen op staan.

De naam van deze gloss past er niet volledig bij naar mijn mening. In de 'crystals' kan ik me nog wel vinden door de mooie shimmers, maar echt pink is deze gloss niet. Ik zou hem eerder peach crystals hebben genoemd maar dat is een maar een detail :)

Het is een mooi perzik kleurtje, hij dekt zeker niet volledig maar geeft toch een beetje kleur af:
Zoals je kan zien is de shimmer niet fel aanwezig, alleen maar een pluspunt voor mij want ik vind dikke glitters niet nodig voor een alledaags te gebruiken lip kleurtje.
Deze lipgloss ruikt heerlijk (naar een gebakje), en plakt bijna niet.
Al bij al vind ik het een super fijne lipgloss voor dagelijks gebruik, beetje een Cremesheen glass van M.a.c., misschien iets minder gepigmenteerd.
Prijs: +- 9 euro. Ik kocht hem dus bij de Ino.

4 opmerkingen:

eefje zei

Hij heeft zo'n mooie wetlook! ben ik dol op

Silva zei

Het is erg mooi!

Kashmira zei

Oeh deze glosjes zijn fijn ja! Hij staat je echt heel mooi trouwens:)

Ai zei

Very pretty♥

xoxo
Ai