vrijdag 6 mei 2011

3 floppers van de week

Als ik een product minder goed vind schrijf ik er vaak gewoon niet over, want ik denk dan altijd dat ik misschien wat kritisch ben en dat anderen het product nog wel ok kunnen vinden.

Het gebeurt dan ook niet zo vaak dat ik een product echt verschrikkelijk vind. Raar genoeg gebeurde het deze week 3 keer en dan wil ik jullie ook waarschuwen.

Gelukkig heb ik 2 van de 3 dingen gratis gehad bij Kruidvat, vandaar dat ze misschien ook zo crappy zijn. Een paar weken geleden was er de actie 'ruil één van je oude make-upjes in voor een gratis NYC product' en ik koos voor een blush:

Ik ben op bovenstaande foto zeker 4 keer met mijn vinger over de blush heen gegaan en je ziet amper iets. Maar op je gezicht is het nog erger, je ziet er gewoon niks van! Yup als ik deze zelf gekocht had zou ik teleurgesteld zijn want niemand heeft iets aan een blush waar niks van af komt.

Het volgende product kreeg ik gratis bij aankoop van een ander Rimmel product:

Ok ik snap dat het gratis is en ik verwachtte er al niet veel van maar ik heb serieus al betere dingen van Essence gehad dan dit. Hij is zo vloeibaar dat het zowat uit de tube loopt als je de top er van af doet. En daarbij vind ik hem ook nog onaangenaam ruiken en mooi is hij ook niet:


De gloss is gewoon transperant (ik heb redelijk rode lippen van mezelf, die er compleet doorheen schijnen):

Zoals je misschien wel kan zien in de rechter onderhoek loopt de gloss gewoon van je lippen af, niet aangenaam.

En als laatste wel iets wat ik zelf aangekocht heb en in eerste instantie ook tevreden over was. De nieuwe vloeibare eyeliners van Catrice, ze hebben een fijn hard puntje:

En de dekking is perfect dekkend zwart:

Je zou denken 'wat is er dan mis mee?' kijk zelf maar:


Als je de eyeliner er af wil halen gaat hij vlekken als een bezetene! uiteindelijk werd mijn hele hand nog zwart.


En op mijn ogen werd dit probleem alleen maar bevestigd. Op onderstaande foto wou ik mijn eyeliner opnieuw doen. Dit doe ik vaker als ik hem te dik aangebracht vind, beetje remover op een watje of wattenstaafje en het een beetje weghalen. Maar nee hoor met deze eyeliner was mijn hele gezichts en oogmakeup was naar de vaantjes:

Vlekken over heel mijn gezicht! en te denken dat ik toen nog maar 10 minuten had voor ik het huis uit moest, je begrijpt vast mijn frustratie. Een kleine waarschuwing dus voor mensen die zich aan dit soort eyeliners kunnen storen. Deze eyeliner droogt te slecht voor mensen met weinig tijd!

Gelukkig heb ik veel meer leuke als onaangename producten gescoord de afgelopen weken, die reviews komen er ook aan.


xoxo Tessa

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Idd wat een slechte producten!
Ik heb die gloss ook, en ik doe hem door de smaak al niet op. de eerste keer dat ik hem op deed floepte het zo mn mond in. bleh.
'xx

Kaya zei

Jeetje vooral die eyeliner slaat alles! Als je dan ook nog een gevoelige huid hebt zit je de hele dag met een geirriteerde rode huid.

Ik baal ook van die NYC blush want ik heb daar gisteren toevallig een "color wheel' van gekocht, van die Mosaic face powder. Ben heel benieuwd nu

Silva zei

Jammer van die producten! Gelukkig dat die eerste 2 gratis waren.

Tatjana zei

Goed artikel, dan weten we wat we in de winkel moeten laten liggen!

BeautyLoves zei

Ai, valt precies een beetje tegen! Heb geen enkel product, maar ik ben bij deze gewaarschuwd!

Eva M. zei

Jammer dat ze tegenvallen, vooral de eyeliner is écht erg precies ! Ik schaf ze alvast niet aan.

katrien zei

WOW die eye liner is precies ook zo nat? :-s bedankt voor de waarsguwing want een andere blog raadde deze wel aan, nu weet ik dat hij niks voor mij is. Mooie ogen heb je ook

Tessa zei

@ C&C: ja dat was ik inderdaad nog vergeten schrijven! ik kreeg de gloss ook meteen in mijn mond haha bah.

Kashmira zei

Ahw wat een bummers zeg! NYC valt mij ook best wel tegen!

Kizzy zei

Wat een goed artikel! *thumbs up* :-)

Sofie zei

Goed dat je dit laat weten, zou weten wij weer what's hot and what's not :) zeer handig!

Angeline zei

Gedver zulke eyeliners zijn verschrikkelijk!! ik heb er zo ooit een van 2b gehad, een hel om je gezicht zuiver te krijgen in de avond. Bedankt voor de eerlijke revieuws!

Anoniem zei

zulke artikels vind ik fijn, je hoort altijd vanalles wat zo goed is, maar niet slecht is.
een heel blog vol negativiteit is natuurlijk niet leuk, maar zo af en toe en de manier waarop jij het doet vind ik goed. :)

Anoniem zei

die eyeliner moet je laten DROGEN!!!
logische dat hij zo vlekt!

Tessa zei

no shit sherlock dat weet ik ook wel, die op mijn oog was al lang droog en hij vlekte nog steeds ;)