dinsdag 10 mei 2011

Tip: make-up verwijderen voor luieriken

Je make-up er s'avonds niet afhalen is zowat het slechtste dat je voor je huid kan doen. Maar elke vrouw maakt denk ik wel eens mee dat je al in bed ligt met je hele gezicht nog onder de make-up.

Om dan na een nachtje stappen op te staan en al deze spullen te pakken is soms al te veel moeite:

dit zijn de dingen die ik normaal gezien elke dag standaard gebruik.

Maar sinds kort heb ik deze 2 dingen op mijn nachtkastje liggen voor op zo'n (zeldzame) luie avond:

- Reinigings doekjes
- Mac fix+

Het is wel duidelijk dat zo'n doekje veel sneller is dan alle andere producten te gebruiken:

Het enige nadeel vind ik dat doekjes zo'n vettig laagje op je huid nalaten:

De oplossing voor die 'vettigheid' is fix+ !

Ik spray er snel een paar keer mee over mijn gezicht heen (dit kan je ook gewoon doen terwijl je in bed ligt) en klaar! Buiten de verfrissing alleen al bevat Fix+ vitaminen, kan nooit slecht voor je huid zijn ;)


Voor mensen die geen Mac fix+ hebben, je kan ook gewoon een flesje met water vullen en op je nachtkastje zetten. Ik vind deze snelle manier een echte aanrader, voor af en toe wel te verstaan. Je bent sowieso dubbel zo snel klaar en liever dit dan te gaan slapen met je make-up op!

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Sofie zei

Met zo'n titel heb je onmiddellijk mijn aandacht! :D Leuk artikel!

Peggy Timmermans Visagie zei

Maar wat ik me wel afvraag, ben je dan echt wel grondig gereinigd? Het is heel vreemd, maar zelfs al ben ik doodmoe, ik zal toch mijn volledige reiniging doen voor ik in bed kruip, ik heb me dat gewoon verplicht en nu is het een automatisme geworden.

Tessa zei

Peggy, mij overkomt het ook zelden hoor ;) maar ik weet hoe veel vrouwen (vriendinnen van mij etc.) er heel lui in zijn en daarvoor is dit artikel misschien handig, beter iets dan helemaal niks er af halen denk ik dan :)

Silva zei

Handig artikel :) Maar ik maak meestal mijn huid grondig schoon, hoe lui ik me ook voel ;)

Katrien zei

Bedankt voor de tip!! iedereen kan wel het heilige boontje uit hangen maar iedereen is wel eens dood moe. Ik weet dat het slegt is maar ik ga soms perongeluk slapen met make-up er nog niet goed af.