zaterdag 26 mei 2012

Everyday bakje

 De laatste update van mijn dagelijks gebruikte producten (die apart in een bakje staan) is alweer van september vorig jaar geleden. Op meer dan een half jaar tijd verandert de inhoud hiervan natuurlijk best wel wat.

Qua gezichtsproducten zit de Too faced bronzer en Dior highlighter er nog steeds in. Nieuw in mijn dagelijks bakje is een peachy L'oreal blush. Deze heb ik thans ook al lang maar hij ligt momenteel weer in het bakje omdat hij zo makkelijk aanbrengt en overal bij past:

De 'Groundwork' paintpot van Mac pak ik vaak als ik geen tijd heb voor een hele ooglook. Wat groundwork op mijn oogleden en snel een kleurtje in de crease en klaar is de ooglook s'ochtends. Daarnaast ligt de Bobbi brown concealer die helaas al pan geraakt heeft en dus snel op zal zijn:

Voor mijn wenkbrauwen verwissel ik serieus bijna maandelijks van routine. Zo gebruikte ik vorige maand nog wenkbrauwpotloden en mijn wetnwild kitje en de afgelopen weken pak ik gewoon mijn Mac 'Cork' oogschaduw om mijn wenkbrauwen mee in te vullen:

Lipproducten gaan niet snel in mijn alledaags bakje omdat ik elke dag wat anders gebruik. De Watermeloen lipsmacker staat er toch in omdat ik deze vaak s'avonds op doe als ik gewoon wat op mijn lippen wil. Onder de lipsmacker staan nog wat parfumstaaltjes, gewoon omdat ik ze dan zie staan en sneller zal gebruiken:

Ook qua eyeliner verander ik vaak van routine, maanden geleden was ik nog hooked aan gelliner en nu gebruik ik weer bijna altijd de liquid eyeliner pen van Maybelline. Ernaast staat een bruin oogpotlood van Essence, die pak ik ook regelmatig als ik een rustigere naturel look wil maken:
In het laatste vakje staat de mascara die ik momenteel gebruik, een wenkbrauwgel van Etos (die ik niet fijn vind maar heb momenteel niks anders in huis) en mijn wimperkruller van The Body Shop:

En dat zijn ze, de producten die ik tegenwoordig dagelijks gebruik. Ik wil nooit meer zonder het systeem van een 'everyday bakje', als je een kleine stash hebt kun je er vast gemakkelijk zonder maar ik heb het eens getest en bij mij spaart het zo'n 5 minuten zoekwerk uit in de ochtend.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Sofie zei

Mijn everyday-bakje bevat meestal meer spullen dan ik 'everyday' gebruik :D niet echt handig!
Leuke post!

Eva M. zei

Ziet er handig uit ! Ik heb zo'n bakje maar gebruik het niet. Teveel spullen die ik elke dag gebruik :d !

Kaya zei

Ik kan me dit nog zo goed herinneren en nu is alweer een half jaar voorbij, wow time flies!
Ik heb geen hele grote stash maar zou er ook goed aan doen zo'n bakje aan te schaffen want nu zit alles wat ik veel gebruik in een grote toilettas, ook niet echt handig.. Als ik haast heb ligt alles verspreid over de tafel haha

Fijn weekend!!

Anoniem zei

5 minuten is inderdaad best veel tijd uitgespaard, s'ochtends kun je alle tijd gebruiken hihi

Anoniem zei

leuk om te zien! liefs x