maandag 7 mei 2012

Favorieten van april

We zitten al een week in mei, is een 'favorieten van april' artikel dan nog toegelaten? Beter laat dan nooit zeker ;)

Qua gezichts make-up ben ik niks anders gaan gebruiken de afgelopen maanden. Ik zweer nog steeds bij mijn Bobbi brown concealer, Too faced bronzer en Dior highlighter, en dat zal ook nog wel een tijdje zo blijven.

Qua verzorgingsproducten blonken wel 2 dingen uit in april:

- De Ultra Bland reiniger van Lush heb ik bijna elke avond gebruikt. Hierdoor ga je echt slapen met een zuiver en verzorgd aanvoelend velletje.

- De Clinique oogcrème heb ik al een tijdje maar gebruik ik in periodes, in april heb ik er weer wekelijks naar gegrepen. Ik zei het al ooit eerder maar deze laat je concealer zo mooi inblenden, gebruik hem dus s'ochtends voor het aanbrengen van mijn make-up.

En dan heb ik nog 2 super cheap producten van de Action tussen mijn favorietjes zitten.
De grote 'Bella' watjes:
Verbazingwekkend fijn! Ik gebruik normaal altijd Demak'up watjes en ok die zijn echt wel heel lekker zacht maar deze van de Action zijn ook zeker niet hard of stroef. En dat voor 3dubbel zo goedkoop.

Het haarserum:
Hier schreef ik ook al eerder over, het ruikt zalig en temt mijn haar een beetje tijdens de worst hair days.

Als laatst de make-up producten:
 - Een bruine mono oogschaduw van Kiko (te koop in Duitsland en Italië). Ik heb hem in april vaak gepakt als ik snel iets in de crease wou blenden.

- Het Wetnwild wenkbrauw palletje heb ik echt al lang en komt ook in periodes mijn lade uit. Momenteel staat hij dus weer in mijn everyday bakje!

2 lipproducten die veel aandacht hebben gekregen:
 - Catrice lipstick in 'Be natural', de perfecte nude kleur voor mij. In de winter berg ik mijn nude lipsticks meestal op achterin mijn lade en in de zomer komen ze weer tevoorschijn.

- Gosh light&shine lipgloss: deze zit de laatste tijd weer vaak in mijn kleine handtasjes voor bij het uitgaan, terrasje doen, bioscoop..Waarschijnlijk door het handige lichtje en spiegeltje.

De 2 nagellakjes van april:
Eerlijk? Ik heb mijn nagels gewoon weinig gedaan in april door tijdsgebrek. Ik heb de zwarte van NYC constant op mijn tenen gedragen en de roze van Essence op mijn handen.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Eva M. zei

Leuke favorieten ! Ben nu wel benieuwd geworden naar de reiniger van Lush.

Zazie zei

Ultrabland is een favoriet, net als de watje en het serum van Action ^^

Michaela zei

De Action serum en de Gosh lipgloss zijn zo fijn!

deijsprinses zei

Ultra Bland wil ik ook wel eens proberen!

Darcy zei

Ik vind je blog erg leuk, zullen we elkaar volgen? Ik volg je al via bloglovin:)! Xx

fiswm zei

leuke favorieten!

xx