zondag 20 mei 2012

In my shower at the moment

Extra zondag artikel yeey! Ik geraakte geïnspireerd door een youtube filmpje van MissGlamorazzi, vond het zelf wel leuk om in haar douche te piepen dus vandaag laat ik de inhoud van die van mij zien.

De scrub die ik zelf vaak in de douche heb staan is die van de Action. Je hebt nog een andere geur van de Diva scrub maar ik vind de Magnolia zelf het lekkerst:
Qua douchegel heb ik bijna altijd iets anders staan maar mijn moeder is nogal fan van Nivea dus vaak is het iets als deze:
Ik en mijn vader zijn dan weer eerder fan van de Lush zepen, momenteel ligt Angels delight (limited edition) in het Lush tinnetje:
Shampoo koop ik vaak niet zelf, ben er niet zo kieskeurig in en gebruik gewoon wat er in de douche staat van mijn ouders. Momenteel staat de nutri gloss van L'oreal er (die trouwens heel snel op gaat):
Het haarmasker wat al een paar maanden in mijn douche staat is eentje van Garnier. Ik probeer hem nu op te maken want ik ben de geur kots-beu:
Doordat ik niet elke keer dat ik mijn haar was een masker gebruik heb ik ook nog een gewone simpele contioner in mijn douche staan. Dat is al maanden die van John Frieda (heb nog 1 backup staan):
Als shampoo gebruik ik afwisselend soms ook de Lush shampooblok 'Seanik', die begint dus ook al aardig te minderen:
En als laatst ligt er momenteel nog een staaltje van John Frieda in (shampoo en conditioner), die moet ik ook maar eens opgebruiken:
xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Eefje zei

Leuk zo een extra artiekel. Bij mij staat er ook altijd veel te veel in mijn douche kabine..

Eva M. zei

Leuk ! Mij maakt het meestal ook niet zoveel uit wat ik gebruik aan shampoo en doucheproducten. Als het maar lekker ruikt !

BeautyLoves zei

Mijn producten staan nu gewoon bij mij in de kast en ik neem dan altijd mee naar de badkamer waar ik zin in heb.

Tessa zei

Dat zou ik ook zalig vinden Beautyloves, als ik het huis uit ben gaat dat zeker ook gebeuren. Als je nog thuis woont staat de douche al snel vol :p

ourstyleandstuff zei

leuk artikel! ik ben ook nooit zo kieskeurig met welke shampoo ik gebruik
liefs

Pimpernell zei

Ben ook fan van de John Frieda Volumelijn!

Daantje zei

Ik heb die scrub van de Action ook in magnolia. Vind hem superlekker ruiken en ook fijn werken (: Leuk artikel

Roxy zei

Super leuke blog heb je!

Ik heb een vraagje, ik zag op het forum van beautygloss dat je in Maastricht bij een afroshop
de Mint Julep masks kunt kopen. Bij welke precies? Ik ben een keer bij naar een van de afroshops
geweest daar bij de markt, maar daar hadden ze hem niet.

Tessa zei

@Roxy, ze hebben het masker ook niet altijd hoor net zoals de haarmayonaise. Als je niet voor niets wil gaan kun je misschien best bellen voor je gaat: 0617709936

Het is inderdaad 1 van de 2 op de markt