maandag 11 juni 2012

Shoplog

Ik kap met mijn no-buy, ik heb 1,5 maand geen beauty producten meer geshopt (tenzij iets echt helemaal op was) en vind dat al een hele prestatie voor mezelf! ;-)

De no-buy zou nutteloos zijn geweest als ik me nu weer helemaal zou laten gaan en alles wat op mijn wishlist staat zou kopen dus dat doe ik niet. Ik ga gewoon proberen om geen nutteloze dingen meer te kopen (laten verleiden door koopjes en acties bijvoorbeeld *zucht*).

Iets wat al een maand helemaal op was is droogshampoo, ik besloot budget merk Batiste maar eens een kans te geven. Ik nam 'Blush' en 'Tropical' mee:

Bij Lush heb ik samen met mijn moeder het een en ander gekocht. Mijn moeder heeft altijd droge handen, vandaar de 'Give me five' kit van Lush! De rest kochten we voor vaderdag (mijn vader is gek op Lush): 2 Massagebars en sweetie pie jelly.

Dit zit er trouwens in het Give me five setje:
- Putty for your hands
- Fullsize Scrub bol
- Mini tinnetje lemony flutter
- Unlucky for dirt zeepje
- Fullsize Tiny hands serum

Het volgende was uit noodzaak, het begon ineens te stortregenen in de stad.. Bij H&M lagen deze paraplutjes gelukkig aan de kassa, gooi hem vanaf nu in mijn tas:

Het volgende blouseje was slecht op foto te krijgen maar het is gewoon een kanten blouse van Vero moda, je kan hem rond je taille binden met een touwtje. Zo'n dingen kan ik nooit genoeg hebben, vind het zelf heel leuk + het is geschikt voor naar mn werk:

De volgende herkennen jullie misschien wel, kocht hem vorige week al in het koraal bij Mango. Vind het zo'n fijne tanktop dat ik ook een donkerblauwe ben gaan halen:

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Eva M. zei

Leuk geshopt !

Katrien zei

Ohhh die mango top weer, heel leuk is ie

Anoniem zei

Toch maar normaal dat je je beloont na 1.5 maand ;)

Kaya zei

Grappig dat je vader ook gek is van Lush. Mooie top!