donderdag 6 september 2012

Shoplog


Ik had nieuwe watjes nodig (de bolletjes gebruik ik om gellak mee af te weken) dus daar ging ik eigenlijk voor naar de stad:

Maar jullie kennen het vast wel, eenmaal in de stad loop je toch nog een hoop andere winkels binnen.
Zo wist een vriendin van me te vertellen dat ze bij America Today vaak Amerikaans snoep en drankjes hebben (raar he in een kledingwinkel..) Ik nam er witte oreo's mee en een paar blikjes Mountain dew. De Oreo's zijn goddelijk, daarom geef ik jullie maar al te graag de tip.

Ik maakte met mezelf de deal dat als ik 4 broeken verkocht (wat ik toch niet meer droeg) ik deze mocht vervangen met 2 nieuwe. Ik nam bij Zara deze military broek mee:

En een gewone zwarte skinny met studs:

Bij Only was onlangs toevallig 20% korting op het hele assortiment, ik was er juist op een lucky dag denk ik. Ik nam daar een deels lederen jurkje mee naar de paskamers. Ik was zelf bang dat het te 'SM' zou overkomen maar toen zowel een vriendin als de verkoopster zeiden dat ik hem zeker moest pakken heb ik hem toch maar gekocht :)

Ook met de 20% kortingsactie gescoord is dit zwart blouseje met subtiele steentjes rond de hals:

En als laatst wou ik nog graag een zwarte blouse met lange mouwen, fijn voor naar het werk. Deze vond ik bij mijn lievelingswinkel van het moment Vero moda:

Ik heb ook al mooie laarzen zien staan bij Steve Madden maar daar vond ik het nog wat vroeg voor, misschien dat ik ze binnenkort maar ga halen.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Saskia zei

Hoe verliep de kledingverkoop op de markt? Was het plezant of net eng ofzo? Ooh...ik heb, net als jij, ook al zin om weer nieuwe laarzen te kopen. Echter, ik heb er al genoeg, maar ach ja ;)

Eefje zei

Wat een prachtige jurk van Only zeg! Had hem van een duur merk verwacht!

Tessa zei

Dankjewel Eefje :) en Saskia ik moet nog gaan (zondag)! Maar de broeken zitten al in een doos haha

Anoniem zei

Jeeetje witte oreo's, dat klinkt awesome

Unknown zei

Leuke shoplog vooral dat blousje en de oreo's jammie