donderdag 12 september 2013

Born Pretty Store bestelling


Na een maand wachten kreeg ik gisteren eindelijk mijn pakketje uit Hong Kong aan huis! Ik bestelde een hoop kleine dingetjes bij Bornprettystore en tja, je moet geen verzendkosten betalen dus ik dacht wel dat de levering lang zou duren.

Ik laat jullie alles 1 voor 1 zien. Als eerst dit kleine tooltje om haren mee uit de borstel te verwijderen:

Ook gooide ik al snel wat leuke haar elastiekjes in mijn mandje. Ernaast zie je een zakje met volume bump it's/clips, lijkt me leuk om te proberen.

De elastiekjes uit de verpakking gehaald:

Ik ben dol op van die stretchy juwelen, ze passen tenminste altijd en zijn comfortabel. Ik bestelde een ring en een armbandje:


Infinity armband: 

Qua beauty spullen durfde ik niet veel bestellen, nagellak enzo zou niet heel aankomen vanuit Hong Kong vrees ik. Ik heb het dus maar op nailart dingetjes gehouden:
Stempel tool en plaatje, strikjes en striping tape.

Voor dit alles was ik ongeveer 19 euro kwijt, wat zo'n €1,70 per stuk is. Kortom, Bornprettystore is leuk om van die kleine dingetjes op te bestellen, je moet alleen wat geduld hebben.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Miss Happinez zei

Leuke spulletjes heb je gekocht!

Anoniem zei

Oh waauw, je hebt voor weinig geld, leuk!

Anoniem zei

ben benieuwd naar je nail art creaties met deze spullen!

Anoniem zei

leuke dingen heb je gekocht. De kamplukker ziet er super handig uit. Nagellakje komen veilig aan en als het niet goed is gegaan krijg je een nieuwe opgestuurd van BornPretty (spreek uit ervaring, klanteservice is netjes daar)

Tessa zei

^Fijn om te weten Gurlystyle. Ga er vast nog wel eens bestellen, so cheap!