woensdag 11 december 2013

Beauty bummers


De vaste bezoeksters weten dit ondertussen, als iets niet goed is durf ik het ook te zeggen. Ik heb vandaag (helaas) weer 3 bummers voor jullie klaarstaan...

Als er een nieuwe Max factor mascara uitkomt ben ik meteen benieuwd, vind hun de beste drugstore mascara's maken. Ook dit keer nam ik de 'Wild Mega volume' meteen mee naar de kassa. Helaas is het borsteltje al meteen een verschrikking. Er zit veel te veel product op waardoor je moet oppassen voor spinnenpoten en 1 op de 2 keer zit je er ook mee tegen je ooglid aan te knoeien. Neh, skip deze maar gerust.

Dan zit ik nog verveeld met een oogpotlood van Bourjois. Bourjois heeft namelijk hele goeie (contour clubbing waterproof) maar deze Effet Smoky is niks waard. Hij is bedoeld om uit te smudgen met het kwastje wat op de achterkant zit en dit werkt ook wel. Helaas blijft hij door die creamyness minder goed zitten. Maar het grootste probleem wat ik er mee heb is dat hij niet mooi zwart is! Zoals je op de swatch kan zien komt er een soort grijze kleur van af terwijl het potlood wel zwart moet voorstellen.

Als laatst wil ik het nog hebben over de droogshampoo van Garnier:
Ik dacht eerst dat alle droogshampoo's hetzelfde werkte, 'het is toch gewoon poeder?'. Ik had dan ook nog nooit een slechte droogshampoo gehad blijkbaar want deze van Garnier doet amper iets bij mij. Ik heb voor de rest zowat alle drugstore varianten al geprobeerd en die halen het vet er prima uit voor een paar uur. Maar deze 'citrus ultra doux'... meh ik ben niet overtuigd. Oh en naar Citrus ruiken vind ik hem ook verre van, eerder naar zo'n spuitbus wat je als kind met carnaval in je haar spoot. Ik ga gewoon weer voor een droogshampoo van Batiste volgende keer!

xoxo Tessa

10 opmerkingen:

Sofie zei

Vooral goed om te weten dat die droogshampoo niet echt werkt, want ik wou hem anders nog wel proberen :)

Roos zei

Erg handig en leuk artikel !

Unknown zei

Jammer dat deze producten je zo slecht bevallen. Ik vind de garnier droogshampoo wel best fijn, vooral door de geur, maar ieder zijn smaak natuurlijk ;) x

Savannah zei

Als je eenmaal batiste gewend bent is alles slecht vind ik. Heb deze van garnier ook al gehad, doet idd niet bijzonder veel

Anoniem zei

Jammer van het potlood, hoort goed zwart te zijn ja

Griet Lucas zei

Haha ik vind deze bummers altijd leuk :) Ik wou de droogshampoo van Garnier nog meenemen, maar vond hem te duur. Gelukkig maar..

Jhemyla | beautyenfashion.com zei

Ik heb vandaag al mijn mascara's die uitgedroogd zijn weggegooid. Ook bb creams van de action die zn werk niet doet.

De Dotties zei

Ik vind zulke artikels altijd heel goed! Voorkomt me om beauty bummers te kopen. Wat jammer van die droogshampoo!

Birte zei

Ik vind het altijd zo jammer als een product echt tegenvalt. Heb net ook een blogje online gezet over een hoesje dat ik besteld had voor mijn smartphone. Het ding ziƩt er echt niet uit 'in real lief'. GRRRRRRR!

Silvy zei

Wat stom dat die droogshampoo van garnier niets doet!