zaterdag 21 december 2013

Goede voornemens


Ik ben misschien een tikkeltje te vroeg maar hey, 1 januari zal ons snel genoeg besluipen. Ik ben qua nieuwjaar echt nog zo'n oldschool voornemens bedenker en ik probeer me daar dan ook zo goed mogelijk aan te houden. 

Laat ik eerst maar eens eerlijk reflecteren. 

Wat dit afgelopen jaar niet gelukt is:
1. Gezonder eten. Meh, heb niet de indruk dat daar veel in veranderd is. Ik eet niet super ongezond maar het kan altijd beter. Wel sport ik minstens 1x per week een uur.

2. Minder stressen. Ik vrees dat dit gewoon in mijn aard zit en ik nooit stressvrij zal leven. Ik knarstand sowieso in mijn slaap, dat is iets wat veel stressy mensen doen. 

Wat wél gelukt is het afgelopen jaar:
1. Meer sporten! Zoals ik al zei sport ik minstens 1 u per week, soms waren dit zelfs 2 of 3 u per week. Hier ben ik wel heel tevreden mee. Ik moet absoluut niet afvallen maar je voelt je gewoon beter in je vel als je fit bent.

2. Iets nieuws leren! Ik ben in oktober aan een visagie cursus begonnen en heb sinds kort mijn diploma van de basis visagie. Dit is iets wat ik al langer wou doen om misschien ooit in bijberoep te doen. Het is me zo goed bevallen dat ik me nu zelfs heb ingeschreven voor de cursus 'wimperextensions zetten'. Iets om naar uit te kijken in 2014 dus.


Nieuwe doelstellingen voor 2014?

1. Een less-buy houden qua beauty producten. Ik ben zo goed bezig met het opmaken van producten (zie maandelijks opgemaakt artikel) en dat wil ik ook sowieso volhouden. Specifiek wil ik niet te veel nagellak meer kopen aangezien ik zo vaak gellak gebruik de laatste tijd, dan heb ik geen 60 gewone lakjes nodig.

2. Meer buikspieroefeningen! Ik hoef geen strakke abbs maar ik kan niet op mijn snelle stofwisseling blijven teren, zo'n platte buik als een paar jaar geleden heb ik niet meer.

Doen jullie aan goede voornemens? En hou je je er dan ook aan of is de belofte in februari al om zeep? :d Ben benieuwd.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Savannah zei

Ze zijn bij mij in januari meestal al mislukt hihi

Unknown zei

Goede voornemens en nu proberen aan te houden ;). Dat tweede voornemen is ook echt iets voor mij; minder stressy worden. Ik lig ook vaak te knarstanden, nu is mij ineens duidelijk waarom :)

De Dotties zei

Ik doe niet echt aan goede voornemers, alhoewel ik ook wel graag gezonder zou willen beginnen eten.

Kim zei

Ik doe meestal niet aan goede voornemens, maar ik zou toch graag het komende jaar meer sporten :)

Ellen zei

Ik doe dit jaar niet aan goede voornemens. Ik moet begin maart bevallen van een tweede dochter, en weet van bij de eerste keer dat tijd voor jezelf er dan wat overschiet.
Ik ga in 2015 wel weer meer sporten :-)