dinsdag 3 december 2013

Opgemaakt en weggegooid


Er is al weer een maand voorbij, tijd voor een opgemaakt artikel. Ik heb trouwens een nieuw 'logo/plaatje' gemaakt voor bij dit artikel zoals je ziet hier boven, het vorige was al jaren oud.

Als eerst maakte ik deze scrub van de Action op. Voor die €1,30 dat je ervoor betaalt is het een goede zoutscrub die ik regelmatig opnieuw koop:

Droogshampoo maak ik ook regelmatig op, altijd fijn als je lang haar hebt om je haar-wasbeurt nog een dagje uit te kunnen stellen. Deze 'Blush' variant van Batiste was prima, zou hem nog wel opnieuw durven kopen:

Deze 3 mini's heb ik zelf niet opgemaakt maar meegegeven aan mijn moeder die op vakantie ging vorige maand. Het is een mini shampoo, volume mousse en haarlak.

Ook gaf ik haar een stuk 'Candy Mountain' bubble bar van Lush mee, die heeft ze op vakantie ook opgebruikt. Ik was zo slim om er nog snel een foto van te maken voor ze vertrok ;)

Zelf maakte ik ook weer een pak watjes op zoals gewoonlijk. Dit keer een pakje van Demak'up maar ik ben er niet extreem kieskeurig in, koop ze ook vaak genoeg van de Action of Primark.

De shampoo die ik opmaakte (voor ik mijn extensions had) is deze van Nivea. Vond hem niet schitterend, na een paar dagen was mijn haar precies al terug vet en dat terwijl ik niet eens snel vet haar heb:

Deze purple passion deo van Fa sleepte ik al een tijdje mee in mijn handtas, die is nu ook op:

Het zeepje dat ik opmaakte was Snowcake van Lush, een heerlijke winterse marsepein geur. Hier nog een foto van het laatste beetje:

Ik maakte natuurlijk ook een mascara op, dit keer 'Clump defy' van Max factor. Ben geen fan van het vreemde borsteltje, voor de rest was hij wel fijn:

En als laatst iets wat helaas niet op tijd op is geraakt. Ik heb deze Tinted Lip Conditioner van Mac dan ook al een paar jaar, vind ik eigenlijk al te lang voor een lip product. Toen ik hem gisteren nog eens open deed was de lekkere vanille geur verdwenen, tijd om afscheid te nemen. Maar ik heb er goed gebruik van gemaakt want er zit enorm veel in:

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Sofie zei

Ik heb dat ook vaak met lipproducten, dat ik ze gewoon te lang heb om goed te zijn.

Unknown zei

Leuk artikel, ik gebruik die scrub van Action ook altijd en ik vind hem best fijn. Jammer dat je dat lipproduct van Mac moet weggooien. x

Kirsty zei

Wat heb je veel opgemaakt! Lief dat je je moeder ook zoveel producten mee hebt gegeven op haar vakantie :) Wel jammer van dat lipproduct van MAC, maar wel verstandig dat je hem weggooit nu hij niet meer goed is; straks pak je hem nog per ongeluk en krijg je meteen een reactie ofzo erop.

Jhemyla | beautyenfashion.com zei

Wat een mooie en fijne producten heb je opgemaakt. Ik ben wel benieuwd naar die zoutscrub.

Esmée zei

Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! Jammer van die lipconditioner, maar 3 jaar is wel erg lang. x