vrijdag 19 september 2014

Beauty Bummer: Khroma/Kardashian BronzerBronzer is een van mijn lievelings make-up producten for sure. Het kan je gezicht helemaal opwarmen en ik gebruik het ook wel eens om te shapen. Voor dat 2de doel mag de bronzer al niet te veel shimmer bevatten.

De Khroma bronzer van de Kardashians bevat wel een beetje shimmer maar dat valt eens aangebracht nog wel mee. Ik kocht hem vooral omdat hij me handig leek met die 3 verschillende tinten:

Ik dacht dus dat ik in de winter de lichtere 2 kon gebruiken en dan de donkere in de zomer maar helaas... Kijk maar mee naar de swatches (hoewel er weinig te zien valt):

Een dikke vette tegenvaller is het! Ik ben hier 3 keer flink over gegaan om ze te laten zien op mijn arm maar er komt zo ontzettend weinig kleur af. Hetzelfde probleem had ik met hun oogschaduwdoosjes, als het op mijn lichte huid al niet tevoorschijn komt dan al zeker niet op de Kardashians. Sorry, geen Kardashian make-up meer voor mij.

Misschien dat iemand met een porselein-witte huid deze kan gebruiken maar voor de rest.. what a rip off.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Aurelie zei

Hij leek veelbelovend, maar zo jammer dat hij bijna geen pigment bevat.

Esra zei

Kan zelf niet zonder bronzer, maar deze is helaas wel een tegenvaller, jammer! X

BeautyLoves zei

Ai, dat valt inderdaad wat tegen. Nochtans heb ik wel al goede reviews gelezen over bepaalde producten van de Kardashian make-up, spijtig dat deze het niet kan waarmaken.

Unknown zei

Wat jammer dat deze zo tegenvalt. Wel een goede en eerlijke review!