donderdag 4 september 2014

Opgemaakt en weggegooid

Het lijkt alweer zo lang geleden want vorige maand had ik bijna niks op gemaakt en dan maak ik geen artikel. Bij deze dus de producten die ik op 1,5 maand ongeveer heb opgemaakt.

De top en base coat van CND heb ik jaren gebruikt, het waren mijn eerste gellak producten. Tussendoor gebruikte ik ook nog soms Sensationail, daarom zijn deze 2 me zo lang meegegaan. Ik ben nu overgeschakeld op Gelish maar ik was zeker ook tevreden van CND:

Deze grote watjes van de Action heb ik telkens in 2 geknipt dus ben er extra lang mee toe gekomen. Maar dan kan ik net zo goed terug de kleintjes kopen volgende keer...

Minnie Mouse Tissues van het Kruidvat:

Een staaltje douchegel van Le Petit Marseillais:

Mijn favoriete handcrème van OPI die trouw op mijn nachtkastje stond, Vanilla snowflake:

Gezichtsmaskertje van Venus, ooit gratis bij Douglas gekregen:

Ook maakte ik weer een Lush zeepje op, hier zie je nog het laatste stukje 'North Pole':

De Tigi 'Dumb Blonde' shampoo ging ondertussen ook op. Zou hem niet opnieuw in huis halen omdat Tigi betere lijnen heeft maar de geur was wel lekker:

Als laatst heb ik mijn stash nog eens uitgezocht en deze dingen haalde ik er uit:

De peachy Revlon lipgloss was jaren lang een dikke favoriet maar is nu op. Er zat misschien nog wat langs de randen maar hij was al best oud dus ik gooide hem weg. 

Ook van het Essence potloodje bleef niet genoeg meer over om te slijpen. Helaas is deze kleur uit het assortiment, het was een goede askleur voor de wenkbrauwen.

Als laatst zie je nog een knalblauwe Yves Rocher oogschaduw. Deze is ook al jaren oud en ik gebruik hem nooit, weg ermee!

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Unknown zei

Leuk om te zien. Ik gebruik de grote wattenschijfjes van de Action om mijn gezichtsmake-up mee af te halen. Daar vind ik ze echt ideaal voor.

Kirsty zei

Wat heb je veel opgemaakt! Wel jammer dat je ook producten weg moest gooien, dat vind ik zelf nooit leuk en daardoor stel ik het soms te lang uit haha!

Es zei

Mooie producten opgemaakt! X

Anoniem zei

Leuk om te zien :) Die wattenschijfjes van de Action gebruik ik ook graag :)

Kiss & Make-up zei

Leuk om te zien. Heb inderdaad van nog mensen gehoord dat de geur van die Tigi shampoo erg lekker is.

Marlayne Vermeulen zei

Ik gebruik de wattenschaafjes van Action ook vaak :)