zaterdag 13 september 2014

Wishlist of the moment

Vandaag weer eens een (bescheiden) wishlist van het moment. Vooral qua beauty zit ik echt even op een laag pitje, heb al te veel denk ik ;-) 

Wel zit ik er al een hele tijd over na te denken om hitterollers te kopen. Nu ik weer laagjes in mijn haar heb is het terug de moeite om te proberen:

Wie mijn review van de Nyx Buttergloss onlangs las weet dat ik fan ben en nog wel een kleurtje wil. De meest 'nude' kleur heet Creme Brulee:

Maar 'Maple blondie' lijkt met ook niet slecht:

Ook ben ik al volop op zoek naar een mooi winterjas. Een getailleerde parka met een mooie pels zou top zijn maar ik wil niet met een konijn o.i.d. aan mijn nek lopen en veel mooie merken gebruiken helaas nog altijd echt bond...

Een gevoerde leren jas met 'fur' vind ik ook altijd leuk maar deze kost bijvoorbeeld al 350 euro, heb ik er niet voor over. De zoektocht naar een jas gaat dus nog even verder.

Als laatst ben ik nog op zoek naar lange workout broeken. Heb een hele hoop capri's maar met de winter al in het achterhoofd ga ik toch nog maar een lange kopen bij H&M ofzo:

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Griet Lucas zei

leuke wishlist! Ik koop nu nog enkel bij H&M mijn sportkledij, ze hebben er supermooie dingen. Vooral de sportleggings zijn erg fijn!

Es zei

Mooie wishlist, de zwarte jas met fur is zo mooi! X

Aurelie zei

Leuk artikel! Die butter gloss van NYX wil ik zelf ook wel!

Unknown zei

Leuke wishlist! Ik heb momenteel ook echt een bescheiden wishlist qua beauty. Ik zit gewoon even in de fase dat ik niet goed weet hoe ik ooit al mijn gekochte make-up kan opmaken. Verder begint mijn bergruimte voor mijn make-up ook super krap te worden ;) x

Cherelle de Graaf zei

Fijne artikelen! X