maandag 8 december 2014

Beauty Bummers


Vandaag heb ik helaas weer 2 dikke vette beauty bummers voor jullie. Ik ben dol op drugstore make-up uitproberen maar soms kl**t je jezelf er toch mee hoor, de 2 producten die ik jullie nu ga laten zien zou ik liefst meteen in de vuilbak willen gooien.

De Brow Definer van Catrice leek me zo'n leuk idee, een wenkbrauw pen!

Er waren maar 2 kleuren beschikbaar maar ik besloot gewoon de lichte kleur te kopen. Ik ben er zeker van dat ik een ongebruikte had genomen want op dag 1 kwam er best nog wat kleur uit maar op dag 3 leek deze pen al bijna op! + het puntje is veel te dun, je ziet er bijna niks van. Of ik nu dit opdoe of niks.. bleh, dit is geld weggegooid mensen.

Dan een mascara waar ik af en toe wel goede dingen over las online, de zilveren Kate mascara van Rimmel. Het borsteltje is speciaal maar dat went na een paar dagen wel, het probleem zit em in de formule. Aan het einde van de dag zit hiermee ALTIJD een zwarte veeg onder mijn ogen, en geen kleintje. En dat terwijl ik maar een piepklein beetje mascara gebruik op mijn onderwimpers :( Yep, deze mascara frustreert me ook al na een paar dagen.

T' is dat ik het zonde vind om een mascara binnen de week weg te gooien, zal nog maar een weekje proberen volhouden.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Es zei

Wel jammer van de mascara, deze leek me op zich best wel fijn! X

Savannah zei

Had het zelfde probleem bij de mascara en de pen lijkt me ook verschrikkelijk! bedankt

Unknown zei

Ik haat mascara's die zo'n zwarte veeg nalaten. Fijn dat je dit met ons wil delen!