woensdag 24 december 2014

Opgemaakt en weggegooid

Oehh, het laatste opgemaakt-artikel van het jaar! Ik kan alvast concluderen dat ik me aan dit voornemen goed heb gehouden. Natuurlijk heb ik ook nog nieuwe dingen gekocht maar ik heb me ook vaak ingehouden. Zeker op douchegel en bodylotion gebied, daar had ik gewoon écht nog genoeg van staan.

Iets waar ik niet meer zonder kan is de cleansing lotion voor de ogen van het Kruidvat eigen merk. Het is goedkoop en werkt zooo fijn, dit is al zeker mijn 3e flesje:

Deze handcrème van Etos lag al een half jaar op het werk in een lade. Vond hem niet geweldig maar heb hem daar opgemaakt:

Om de paar maanden doe ik een opfrisbeurt van mijn tanden met een Crest white strip, deze strip gebruikte ik een paar weken geleden. Denk dat ik nu voor de feestdagen nog eentje extra ga gebruiken, om een extra witte smile te hebben met de feestdagen ;)

Ook maakte ik deze maand een concealer op, yeey! Niet dat de Erase Paste niet fijn was maar hij ging ongelofelijk lang mee en ik probeer graag iets nieuws.

De zeep die ik opmaakte was de 'Orange Jelly' van Lush, ruikt lekker naar vers appelsiensap dus paste perfect bij de tijd van het jaar:

De shampoo die opging was de Mythic Oil van L'oreal Pro. Ik was er geen fan van, niet van de geur en niet van de werking.

Het nagellak remover potje van de Action moet ik ook dringend opnieuw kopen, hij was nu echt te smerig geworden.

Dan de make-upjes. Dit 'Smokey' oogpotlood van Bourjois viel bijna niet meer te slijpen, hij lijkt nog best groot maar het uiteinde is een kwastje. Ik zou deze niet meer opnieuw kopen want hij bleef maar een paar uur op zijn plaats zitten.

Hetzelfde voor deze zilveren 'Kate Moss' mascara van Rimmel. Hij valt niet op de onderwimpers te gebruiken, dan heb je binnen de paar uur panda ogen. Ik dwong mezelf om hem een maandje te gebruiken en toen kreeg ik er ook al traanogen van, weg ermee.

Dan iets 'bijzonders', ik was deze maand zo verkouden dat ik 2 lippenbalsems heb opgemaakt! Bijna 3 zelfs (er staat nu nog een stompje op mijn nachtkastje). Als eerst de Eos lippenbalsem in Blueberry Acai, deze stak in mijn handtas:

En de blauwe babylips stond al die tijd op mijn nachtkastje en is deze week ook helemaal op gegaan! Je moet niet vragen hoe droog mijn lippen zijn geweest, kon geen half uur zonder te smeren.

Achja, een goede opruiming voor mijn lippenbalsem collectie zeker?

Een fijne kerst allemaal!
xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Unknown zei

Woow, je hebt best veel opgemaakt. De lippenbalsems vliegen er momenteel ook door bij mij.

eefje zei

ik maak ook zelden een lip balmsem op, goed bezig!