donderdag 1 januari 2015

Favorieten van 2014


Gelukkig nieuwjaar! Het is al jaren een traditie op BeautysDelight: het eerste artikel van het jaar zijn mijn favoriete producten van het afgelopen jaar!

Ik begin meteen met mijn lievelingsonderdeel, de lipproducten. In 2014 heb ik de lipglossjes van NYX ontdekt:

Ze zijn ZO fijn en budgetproof, ik zou zelfs tevreden zijn met enkel lipglossjes van NYX in mijn stash in de toekomst. NYX lipglossen plakken minimaal, voelen verzorgend aan en de meeste geven nog eens flink wat kleur af. De nude kleurige gloss in 'Smokey Look' is hiervan het meest gebruikt het afgelopen jaar.

Qua oogschaduws kies ik 1 nieuwe aanwinst en 1 oude vertrouwde kleur, beiden van Mac:

Hoewel ik ook dol ben op palletjes moet ik toegeven dat ik deze 2 het vaakst heb gebruikt in 2014. De highlighter is 'Shroom' en de matte bruine kleur is 'Cork'. De witte highlighter is heel natuurlijk en de Cork past gewoon overal bij + kan ook gebruikt worden om je wenkbrauwen mee in te vullen.

Ook fun, de gezichtsproducten:

De Too Faced chocolate bronzer is al jaren favoriet en hij raakt maar niet op (wel pan geraakt in 2014). De 2 producten van Mac zijn eigenlijk allebei highlighters maar de roze is eerder als blush te gebruiken. Dat is helaas de Limited Edition MSF in 'Lust'. De goud-bruine highlighter zit gelukkig wel in de vaste collectie van Mac, dat is 'SoftnGentle', echt een pracht van een highlighter.

Sowieso is 2014 een jaar van 'highlighten' geweest voor mij, heb het product bijna elke dag gebruikt!

Concealer is voor mij ook een holy grail, kan er niet meer zonder. Ik gebruik geen foundation omdat ik gezegend ben met een egale huid. Helaas ben ik wel voorzien van donkere kringen onder de ogen, en dan is concealer je best friend:
In 2014 heb ik dit concealer pallet van MakeupStudio leren kennen. Beste pallet ooit, zeker als je af en toe andere mensen opmaakt. Je hebt super weinig nodig van de creamy concealers en alle kleuren zitten er in. Ernaast zie je een flesje Pro Longwear concealer van Mac, eentje die zoals de naam al zegt erg lang blijft zitten. Ik doe vaak eerst die van Mac en dan nog een creamy concealer er over voor extra dekking.  

Last but not neast, mijn favo parfums van 2014:

Wie mijn blog al langer volgt weet dat ik een perfume-aholic ben. Ik koop meerdere parfums per jaar, ben dol op het vinden van nieuwe geuren die bij me passen. Dit jaar heb ik erg veel gegrepen naar Ange eau Demon van Givenchy en Ralph van Ralph Lauren. Die eerste is wat zwaarder, de 2de heel licht.

En dat waren ze, mijn favoriete producten van 2014.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Femke | Younique zei

Je hebt echt heel goede producten uitgekozen. M.A.C.-producten zijn natuurlijk ook altijd goed <3

Laurene zei

ik wil ook al jaren lipgloss van Nyx proberen maar kom het nergens tegen! mooie favorieten

Unknown zei

Mooie producten. Ange ou demon is een heerlijk geurtje en die MSF van Mac lijkt mij zoo prachtig.

Beauty Treasures zei

Leuke producten, ook mooie producten. Oh die parfum van Ralph Lauren was jaren geleden mijn favoriet. Heerlijk geurtje!