zondag 4 januari 2015

Voornemens/doelen 2015


Ik hou eigenlijk helemaal niet van nieuwjaarsvoornemens. Als je aan iets wil werken doe je dit beter vandaag als morgen, daar heb je geen nieuwjaar voor nodig. Ik heb mijn levensstijl al meer dan een jaar geleden veranderd, bij mij gaat het nu vooral om volhouden. 

Toch leek het me leuk om een soort digitaal 'vision board' te maken, laat ik beginnen met mijn persoonlijke doelen:

- Niet dat ik ooit zo'n slechte levensstijl had hoor maar ik teerde jaren lang op mijn snel metabolisme, zonder er bij stil te staan dat bewegen goed is voor iédereen! In 2014 heb ik 4 uur per week gesport, not bad en dat wil ik aan dit ritme blijven volhouden. Ik dans 3 u per week en ging dan op vrijdag nog 1 u naar de fitness. In 2015 wil ik me wat meer richten op buik en arm spieren want vooral armspieren heb ik echt niet.

- Meer drinken is ook een doel wat bij levensstijl hoort. Ik heb altijd weinig gedronken, als het geen warme zomerdag is drink ik soms maar 2 glazen per dag. Ik weet dat dit véél te weinig is maar ik vergeet het vaak gewoon. Gelukkig helpt het sporten hier wel wat bij, in de gym dwing ik mezelf om een flesje water leeg te drinken bijvoorbeeld.

- Voor de rest had ik graag een strandvakantie gedaan dit jaar, even een weekje zon en rust. Misschien ook nog een citytrip, New York, Londen, Barcelona? Allemaal nog nooit geweest, ben nooit zo'n fan van vliegtuigen geweest.

 Dan de beauty goals:

- Ik wil zeker verdergaan met producten opmaken zoals ik gedaan heb in 2014, zeker om de 1,5 maand heb ik een opgemaakt artikel gepost. Sommigen zullen dit niet begrijpen maar als beauty blogger koop en test je graag nieuwe dingen + krijg je nog eens af en toe producten toegestuurd. Enough is enough, als de badkamerkasten nog amper dichtgaan moet je dingen gaan opmaken.

- Het volgende voornemen sluit aan bij het vorige, ik mag van mezelf geen body lotions meer kopen. Serieus, ik ben gaan tellen en ik heb er 15. Who needs 15 bodylotions? Waarvan meer dan de helft nog onaangeraakt.

- Het laatste beauty voornemen is het uitzoeken van mijn nagellak stash. Deze is gemakkelijk te halen, moet er alleen tijd voor maken. Ik gebruik de laatste jaren zoveel Gellak dat er vast veel vervallen nagellaken tussen zitten. Liefst wil ik enkel nog een aantal fijne basis kleuren van een goed merk als Essie. Denk aan 15 lakjes in plaats van 50...a work in progress.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Mooie voornemens, niet te veel en wel haalbaar, denk ik. Heb deze morgen mijn make-uplade uitgekuist en opgeruimd, met een verse start voor 2015 genomen :-)

BeautyLoves zei

*meteen :-)

Beauty Treasures zei

Veel succes met je nieuwe voornemens.