zaterdag 14 maart 2015

Inglot Concealer nummer '64'


Toen ik begin dit jaar naar Rotterdam ging stond alvast 1 ding op mijn to do list, langs Inglot gaan. Ondertussen ligt er ook al lang eentje in Hasselt maar dat vind ik niet zo'n leuke shopstad dus ik kom daar eigenlijk bijna nooit.

Ik had mijn zinnen gezet op de creamy concealer in het potje want die zou volgens vele bloggers zo goed zijn:

Ik ben in de winter heel bleek dus de verkoopster gaf me de lichtste kleur uit de collectie, met een gele ondertoon. De textuur is geweldig, ideaal voor onder de ogen:

Alleen vind ik dat ze me precies toch niet de juiste kleur heeft aangeraden, nummer 64. Ik ben eens op de website gaan kijken en er blijken ook helemaal niet zoveel kleuren te zijn, werkpuntje voor Inglot! 

Op foto valt het nog mee maar in het echt zie ik wel degelijk een witte waas onder mijn ogen als ik dit product uitwerk. Sommige Mua's vinden dat mooi, ik niet. 

Dus als je er de perfecte kleur kan vinden, haal hem dan zeker! Hij is dekkend, kruipt niet in de lijntjes en mits afpoederen blijft hij de hele dag zitten. Ik gebruik hem nu op door er nog een andere concealer over te doen om te kleur te corrigeren.

€ 14 bij Inglot.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Iris Larisa zei

Ziet er goed uit! Altijd fijn, zulke goed dekkende concealers :) X

Laurene zei

Jammer van de foute kleur, voor de rest ziet ie er goed uit

Griet Lucas zei

jammer van de kleur, maar hij klinkt anders zeer fijn. En Hasselt is toch wel een leuke winkelstad hoor :) er zijn de laatste jaren veel nieuwe en leuke winkels bijgekomen ;)

Tessa zei

^ ik woon vlak bij maastricht en vind dat een veel fijnere shoperstad :) daarom

peggy timmermans zei

Jammer van de kleur natuurlijk. Misschien nog een tintje donkerder halen en dan mengen?