vrijdag 20 maart 2015

Opgemaakt en weggegooid


Er is alweer een dikke maand voorbij, tijd voor een opgemaakt artikel.

Ik begin met 2 deo's, toevallig allebei van Vogue. Deze met vogeltjes op de verpakking was wel lekker, ik gebruikte hem thuis:

En deze mini met katjes stak in mijn handtas. De geur was wel lekker maar de Vogue deos zijn behoorlijk geparfumeerd en deze was ik nu wel beu:

Standaard in mijn opgemaakt artikels, een pak watjes van de Action:

Ook maakte ik de cleansing lotion van het Kruidvat eigen merk op. Wel 'ok' als je er weinig aan besteden wil maar hij liet mijn huid wat droog achter. Geen re-buy voor mij.

Deze lipsmacker zat in mijn handtas en is daardoor haast niet meer te herkennen. Het was de Cola cherry variant, lekker geurtje en thats it:

Nog een opgebruikte lippenbalsem (ahum, lees vorige artikel), de paarse Baby Lips. Meh, vind dit echt geen goede lippenbalsems en koop er dus geen meer.

De mascara die ik opmaakte was de 'They're real' van Benefit, een heel populaire mascara. Er moet iets mis geweest zijn met mijn flesje (opengemaakt door een klant in de winkel ofzo) want hij was van het begin al best droog. Om het nog wat erger te maken kreeg ik hem niet goed van mijn wimpers af, heb 2 weken met brokken aan mijn wimpers gelopen en hem toen maar weggegooid...

En als laatst iets leuks! Want ik heb zoveel parfums dat ik er zelden eentje opmaak: de Luscious Pink van Mariah Carey. Dit is een lekker fris parfummetje voor zo goedkoop te zijn, hij stond in mijn lade op het werk dus ik heb hem daar vaak gesprayd, ook als kamer spray. Aanrader!

Het valt me meteen op dat er deze keer geen douchegel of zeep tussenzit, ik probeer nog altijd een huge fles van The Body shop op te maken...

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Es zei

Leuke producten heb je opgemaakt! X

Unknown zei

Jammer van die mascara! Ik had laatst hetzelfde met een concealer, erg irritant.

Remote Reporter zei

De mascara van Benefit wil ik nog heel graag een keer proberen :) xx