maandag 2 maart 2015

Mijn Mac oogschaduwsIk ben zelf altijd dol op duidelijke swatches. Niks zo hatelijk als twijfelen over een product en dat er dan nog geen goede swatches te vinden zijn online. Vandaag laat ik jullie mijn 11 Mac oogschaduws zien. 

First up: Retro-Speck, Honesty en Shroom

Mijn shimmery neutrals! Retro-speck is een licht goude kleur die je best wat wat moet opbouwen, het is niet meteen een knalkleur. Honesty is de perfecte champagne tint, ideaal voor bruidjes of gewoon dagelijks gebruik. Shroom gebruik ik als highlighter.

De rest van mijn Mac mono's, Cork, Satin Taupe, Satellite dreams en Knight Devine:

Cork is letterlijk te vergelijken met de kleur van een kurk, hij is mat en daardoor voor sommigen ook te gebruiken als wenkbrauwpoeder. Satin Taupe is mijn lievelings oogschaduw ooit, punt. Dit is een bruine kleur die iedereen staat en zou moeten hebben. Satelline Dreams was mijn eerste Mac oogschaduw, gebruik hem niet super vaak (tja, paars) maar hij is wel prachtig. Knight Devine is donkergrijs, heel handig voor smokey looks.

En dan heb ik nog een Mac palletje, eentje uit de Hello Kitty collectie van jaren geleden:

Yogurt, Romping, Too Dolly en Stately Black

Je ziet het al op de swatches, de eerste 3 kleuren zijn prachtig gepigmenteerd, de grijs-zwarte is verschrikkelijk. Ik ben bij de rest van de kleuren 1x met mijn vinger er over heen gegaan, bij de Stately black wel 3 keer en het is nog zwak en korrelig:

Over het algemeen ben ik heel tevreden over mijn Mac oogschaduws maar je moet ze dus altijd goed testen in de winkel, er kan altijd een rotte appel tussen zitten.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Eef | Eef Kookt Zo! zei

Mooie Swatches :) De kleur Knight Devine vind ik zelf erg mooi!

Unknown zei

mooie kleuren!

Es zei

Wat een mooie collectie oogschaduws heb je! X

Tamara en Marlie zei

Zo je hebt al aardig wat Mac oogschaduws,vind Honesty erg mooi!

Anoniem zei

waaw , die roze en blauwe uit het pallet knallen van het scherm

Anoniem zei

Wouw mooie kleuren

Unknown zei

Je hebt een hele mooie collectie! xo

Teddy zei

Wat een prachtige oogschaduws!

Griet Lucas zei

Raar maar waar heb ik zelf nog niet zoveel MAC oogschaduws. Satin Taupe ziet er supermooi uit! Ik ga hem gelijk op mijn wishlist zetten ;)