vrijdag 24 april 2015

Favorieten van het moment


Oehh, lang geleden dat ik nog een favorieten artikel gemaakt heb. We gaan stilletjes aan naar de zomer toe, dan veranderen mijn favoriete producten nog wel eens.

De face favorietjes van het moment:
De Milani blush in 'Luminoso' is een heel gehypete blush. Heb hem sinds een maandje ook in huis en hoewel ik hem nu ook weer niet zoooo speciaal vind is het wel een gemakkelijke kleur. Hij past altijd en overal, denk dat hij daarom zo bekend is. Ik betrap mezelf er op dat ik hem ook grijp als ik me s'ochtends snel moet opmaken.

De Pressed Blot Powder van Mac kocht ik ooit bij een outlet, gewoon als back-up poeder. Ondertussen zit hij in mijn dagelijkse routine, vooral om concealer mee te setten. Blijft zo veel langer zitten en haalt alle ongewenste glansjes weg.

De La Girl Pro Conceal bestelde ik voor een paar euro op Ebay omdat veel youtubers er zo over te spreken waren. En ja voor een vloeibare concealer is hij inderdaad super! Best dekkend en een enorme colour range om uit te kiezen.

Next up zijn de lippies:

Nivea Lip Butter in Vanilla & Macadamia. Een gewone standaard lippenbalsem in een potje maar ik vind de geur zo ontzettend lekker dat hij al weken op mijn nachtkastje staat.

De lipbalm stick is van Hema, ik weet niet eens of ze deze nog verkopen maar ik hoop van wel! Ik heb nog NOOIT zo'n perfecte peachy nude kleur gevonden. Ik zie op de website van Hema alleen andere sticks staan, misschien zit deze kleur er nog tussen in een nieuwe verpakking? Lets hope so.

En als laatst mijn lievelingsgeuren van het moment:

De Monoï de Tahiti douchegel van Yves Rocher zit er elk jaar rond deze tijd bij heb ik het gevoel, vakantie in een flesje. Deze geur moet je gewoon gaan ruiken, hij is niet te beschrijven.

De parfum is Heiress van Paris Hilton. Ik vond het glittery flesje cute en hij ruikt naar pure watermeloen bubble gum. Mietzoet dus en je moet er van houden, voor deze tijd van het jaar vind ik hem wel lekker. 

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Unknown zei

Mooie favorieten! Die Milani blush lijkt mij prachtig en op dat geurtje van Yves Rocher ben ik zelf ook dol in de lente/zomer. Echt vakantie in een flesje!

Unknown zei

leuke producten! Het glitter flesje is schattig

Cynthiiaa zei

Het glitterflesje is inderdaad adorable! Die trok ook als eerst mijn aandacht op de eerste foto. :) Oh, ik ben nu nieuwsgierig naar de geur. Glitters.. I love them! De lip balm van de Hema is ook FAB!