dinsdag 7 april 2015

The Body Shop ScrubsIk hou van body scrubs in het algemeen maar die van The Body Shop steken er toch al jaren bovenuit wat mij betreft. Ik heb de meeste varianten ondertussen al wel eens gehad en ze zijn allemaal zo fijn en de geuren zijn top.

Buiten de geuren is er nog iets waar je op moet letten, The Body Shop heeft 3 soorten scrubs. De meest bekende is de gewone suiker scrub, ik heb momentel de 'Mango' in huis:

Je herkent deze scrubs gemakkelijk want ze zien er suiker-achtig uit en er staan ook meestal testers in de winkel waaraan je kan voelen. De suiker scrubs werken voor mij altijd het best, hoewel die van The Body Shop allemaal nog redelijk mild zijn omdat er veel oliën bijzitten. Deze ruikt uiteraard ook heerlijk naar Mango:

De 2e meest voorkomende scrub bij TBS is de boter scrub , zoals bijvoorbeeld hun perzik scrub:

Zoals je kan zien zijn deze lekker dik en romig, ze zien er 'geklopt' met de mixer uit. Dit is al een iets mildere scrub omdat ze verzorgen door de boters en maar lichtjes scrubben door eventuele pitjes die er in zitten. Een scrub als deze gaat bij mij altijd langer mee dan de andere substanties. Deze perzik geur is trouwens heerlijk realistisch.

De laatste scrubvorm is de Jelly-scrub. Dit is mijn minst favoriete textuur, ze gaan snel op en scrubben meestal veel te weinig. Hier een oude foto van de Grapefruit scrub die ik ooit opmaakte:

De suiker en boterscrubs zijn dus beiden favoriet bij mij. Er bestaan ook nog zout-scrubs maar die heb ik nog nooit gezien bij TBS, die zijn ook een stuk heftiger. Ik hoop dat de citroen lijn nog ooit terugkomt, die scrub zou ik ook graag proberen.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Unknown zei

De bodyshop scrubs zijn zó fijn!

Mariel zei

De scrubs van The Body Shop zijn zooo fijn! Die van mij is helaas op, snel een nieuwe halen :D

wendy zei

Alles van the bodyshop is lekker!!

Bianca zei

Mooie collectie heb je, ik heb denk ik nog nooit een scrub van tbs geprobeerd :)

Anoniem zei

Goeie smaak in scrubs, deze geuren zijn heerlijk! Jelly scrubs, je leert me iets bij ;)

Dina zei

Lijken me fijne scrubs! Ik heb nog nooit de scrubs van TBS geprobeerd eigenlijk, ik koop ze meestal bij Rituals of maak ze zelf.