woensdag 1 april 2015

Non-Beauty ShoplogVandaag geen april grap van mij maar een non-beauty shoplog. Heb namelijk maar weinig beauty stuff gekocht de afgelopen maand, kwestie van eerst wat dingen op te maken (de minimalistische makeup- stash is weer in ;p).

Ik begin met 2 paar oorbellen. Ik ga normaal nooit de Takko fashion binnen, het is zo basic dat het haast te vergelijken is met de Zeeman en Wibra naar mijn mening. Iemand anders moest er binnen en ik liet me weer verleiden aan de kassa-koopjes. Deze oorbellen waren uiteindelijk bij het scannen nog maar 1 euro per stuk.

New Yorker is nog zo'n winkel waar ik eigenlijk nooit kom en ook daar vond ik nu best een leuk topje om mee op vakantie te nemen, en dat voor 12 euro!

 Bij H&M nam ik een 'Body shaping' skinny jeans mee. Gewoon omdat het zo fijn stretch materiaal is, vind ik persoonlijk heel fijn zitten. Ze zijn wel wat duurder als de gemiddelde H&M broek( €50) maar hij zit als gegoten:

Om in de jeans sfeer te blijven: ik zocht al heel lang een zwarte skinny met van die gaten op de knie, die heb ik nu bij Only gevonden. Deze was 35 euro:

Nog een top voor op vakantie van de Vero Moda. Je ziet het niet goed maar hij heeft spaghetti bandjes en ruffels bij de borst. Oh en hij is niet doorschijnend! Ik paste vorig jaar een soortgelijke van H&M en vind het altijd zo hatelijk als iets wits doorschijnt.

Nog een blouseje van Vero Moda in de wolkenblauwe kleur die nu in is, can't wait to wear this:

Ik was ook al een tijdje op zoek naar een mooie klassieke blazer zonder poespas, ook die vond ik bij Vero Moda (ben er echt goed geslaagd deze keer):

Hij was 40 euro, vind ik heel goed meevallen! Bij Zara betaal je al snel 60-70 euro en die kwaliteit is ook niet altijd wat het moet zijn. Hier zie je de blazer beter:

En als laatst nog iets voor op vakantie (binnen een dikke week vertrek ik btw), sandaaltjes zonder iets tussen de tenen! Deze heb ik serieus bij Veritas gekocht omdat je zo moeilijk sandaaltjes vind zonder zo'n teen tussenschot en ik kan daar echt niet elke dag op lopen. Ze waren goedkoop, 17 euro geloof ik:

Ik zou enkel nog graag een jurkje vinden voor op vakantie maar dat is precies een moeilijke opdracht. Had er bij Zalando 5 besteld en ze waren allemaal niet mn ding...Misschien dat ik snel nog bij Primark ofzo ga kijken volgende week.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Unknown zei

Veel plezier op vakantie in je nieuwe summer outfits!


Groetjes,
Het hele Veritas-team

Tessa zei

^ wat leuk dat jullie reageren, bedankt!

Savannah zei

die blauwe blouse is mooi zeg!!!