zaterdag 17 oktober 2015

Beauty bummers


Vandaag heb ik 2 lip-bummers voor jullie. Ik probeer graag nieuwe lip producten uit en dan zitten er nu eenmaal af en toe slechte tussen.

Je zou zeggen voor €1,60 kunnen ze je niet afzetten maar jawel hoor, met dit Essence lippotlood voel ik me wel degelijk gekl**t:

Het puntje wat je ziet is alles van product wat ik heb! Er zal vast wel meer in zitten maar het draaisysteem werkt niet. Ik kan hem na 2 keer gebruiken dus gewoon al in de vuilbak gaan gooien:

Alsof dat nog niet genoeg is had ik ineens de onderkant van de liner in mijn handen. Ik hoopte eerst nog dat er een mini slijpertje zat ofzo maar nee, gewoon kapot.
Echt waar, koop een lekker ijsje met die 2 euro en geen Longlasting lipliner van Essence.

Het 2de lipproduct is deze 3D gloss van Bourjois:
Misschien ligt het aan de kleur die ik kocht (nummer 51) maar hij is gewoon doorzichtig. Jammer als je milky-roze verwacht. Ook plakken ze verschrikkelijk. Ik lees soms dat mensen zo fan zijn van de 3D glossjes, ik snap het alvast niet en zal er nooit meer een kopen.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach die essence heb ik ook! Die werkt tot nu toe gelukkig prima en ik vind het een mooie kleur. Maandagmorgen model voor jou misschien :(
groetjes sabrina

Tessa zei

^ of jij een gelukstreffer :d kwam bij het googelen uit op een Beautygloss artikel en zij was er toch ook niet zo van onder de indruk

Unknown zei

Ik heb ook vaak gehad dat ik denk dat ik een milky roze lipgloss gekocht heb, maar dan uiteindelijk gewoon een transparante kleur op mijn lippen krijg. Altijd balen!