zaterdag 14 november 2015

Yves Saint Laurent Baby Doll mascaraEen aantal maanden geleden kocht ik met een actie bij Ici Paris dit setje van Yves Saint Laurent.
Ik wou gewoon voor de Baby doll mascara zelf gaan maar de verkoopster wees me er op dat de korting ook gelde op dit setje en dan kreeg ik er nog een gratis luxe sample bij.

De mini oogmake-up remover heb ik nog niet getest want die bewaar ik om mee te nemen op vakantie:

De baby doll mascara kost normaal 30 euro, wat ik absurd vind voor een mascara aangezien ik er max. 2 maanden mee doe. Bij Ici Paris xl zijn er gelukkig regelmatig kortingen op mascara's en ik had deze toen aan 30%!


Ik heb sowieso geen gemakkelijke bambi wimpers. Heb vaak genoeg een Catrice mascara van 4 euro geprobeerd en dat maakt ze alleen zwart. Voor wat volume en krul heb ik de grote middelen nodig (goede mascara + wimper krultang):

Ik ben wel erg tevreden van de Baby doll en zou hem met een goede actie nog wel eens durven kopen. Ondanks dat de mascara parfum bevat heb ik hem toch al 2 maanden in gebruik en dat is meestal wel het maximum bij mij, daarna beginnen mijn ogen te kriebelen. Go YSL!

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Letstalklipstick zei

Het ziet er moi uit. Ik vind het wel duur hoor haha maar de goedkope mascaras van de jkruitvat doen het wel goed bij mij dus laat ik het daar bij haha :)

Anoniem zei

klinkt een fijne mascara!!