dinsdag 26 januari 2016

Opgemaakt en weggegooid


 De eerste opgemaakte producten van het jaar zijn weer een feit. Het is niet super veel aangezien ik eind 2015 nog goed heb opgeruimd.

De shampoo wat opging was deze van Andrélon, ik vond deze niet zo fijn (heel jelly en weinig schuim):

Een chocolademasker van Dr Van der Hoog. Ook geen rebuy, ik kreeg er een beetje een rood gezicht van:

Een pakje watjes van de Action, deze zijn prima en ik koop mijn watjes bijna alleen nog maar bij Action:

Ahhh mijn laatste beetje Snow fairy douchegel van Lush ging ook op. Ik heb nu alvast spijt dat ik geen back-up heb gekocht met kerst, ik ga hem nu een jaar moeten missen.

Ik maakte deze maand ook een stukje Snowglobe zeep van Lush op. Ruikt lekker naar citrus maar hij droogde de huid wel wat uit.

Niet opgemaakt maar deze nail hardener van Sally Hansen is rot denk ik. Ik wou hem vorige week gebruiken en hij ruikt enorm zuur, jammer.

Tube concealer van LA girl, was best ok maar niet dekkend genoeg voor mij om opnieuw te kopen:

Een oude Elf lippenbalsem dat ik nog in een tasje vond. Amper gebruikt maar hij geeft ook een lelijke kleur af, weg ermee.

En als laatst de False lash wings mascara van L'oreal. Heb hem met plezier 5 weken gebruikt maar nu begint hij wat uit te drogen en daar kunnen mijn ogen helaas niet tegen.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ik vind het heerlijk om te zien wat anderen elke maand weer opmaken. Wel jammer dat er soms ook dingen wegmoeten voordat ze echt op zijn.

Beauty Treasures zei

Van de LA Color concealer had ik misschien net iets meer verwacht. Ik dacht dat het zo'n ultra dekkende concealer was. Jammer!