donderdag 13 januari 2011

Kruidvat shoplogje met reviews

Helaas gaat er een fijn merk weg uit het assortiment van Kruidvat, het goede nieuws is dan wel dat er een grote uitverkoop aan te pas komt. Jullie kunnen de merknaam van de producten aflezen, ik merk namelijk dat als ik de naam noem dat dit computer robots aantrekt die spam-comments achterlaten op mijn blog dus laten we het merk gewoon 'M' noemen.

Als jullie kruidvat het merk 'M' in het assortiment had, ga dan snel kijken want alles gaat aan 1 euro de deur uit. Bij mijn kruidvat was die uitverkoop al een tijdje bezig denk ik want het schap was zo goed als geplunderd! helaas heb ik dus maar 3 leuke dingen kunnen vinden die nog netjes verpakt waren:Eerst en vooral het oogpotlood met twist up systeem (je moet ze niet slijpen):

De zwarte oogpotloden waren natuurlijk al allemaal verdwenen er lagen enkel nog een paar groen-blauwe, waarvan ik er een heb meegenomen. Zoals je kan zien op de swatch komt er genoeg kleur vanaf en ze zijn ook nog eens waterproof. Ik ben er wel tevreden van.

Het 2de product dat ik vond was deze mouse blush:
Het was de laatste in het schap, lucky me want hij is erg mooi en fijn in gebruik. Mij doet het zelfs een beetje denken aan een creme blush want er komt met 1 aanraking meteen veel kleur vanaf, voorzichtig aanbrengen is de boodschap.

Hij is in de kleur 'Apricot' dus als je hem nog tegenkomt, neem hem zeker mee!

Als laatste vond ik nog 1 ongeopende mascara, ik kon nergens op de verpakking een kleur aanduiding vinden dus ik vreesde al dat het een paarse of blauwe mascara zou zijn. Ik riskeerde het voor die 1 euro en gelukkig is hij gewoon zwart.
De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat het geen topper is, ik heb zelf wel korte stekjes als wimpers (ja echt verschrikkelijk) dus als jij lange wimpers hebt van jezelf zal deze waarschijnlijk wel voldoen. Voor die 1ne euro is een reserve mascara altijd wel handig, ik ga hem zelf in mn handtas gooien denk ik.

Al bij al ben ik dus zeker tevreden over dit merk. Ik heb 3 producten voor 3 euro kunnen scoren, wat zo'n 15 euro korting is. Heb jij al gebruik kunnen maken van deze uitverkoop?

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Perfectly Unordinary zei

Ik kende het merk niet, volgens mij hebben ze het niet in mijn Kruidvat.

Tessa zei

^ oh jammer! het merk deed me prijs/kwaliteit altijd wat aan Gosh denken, alleen met soberdere verpakkingen.

Silva zei

Wat leuk! Alleen hebben ze het niet hier bij ons :(

Keerthana zei

Die cream blush is mooi he! Ik heb hem ook maar ik moet toegeven dat ik hem niet zo vaak gebruik, omdat een poederblush nu eenmaal sneller is.

Anoniem zei

Bij sommige kruidvaten is het merk al langer weg denk ik, jammer want je hebt nog leuke dingen kunnen te pakken krijgen. Ik ga zeker in elk kruidvat kijken waar ik passeer.

Saskia zei

Hihi, zalig als je aan de potloodjes moet draaien, en niet slijpen ;D

Katrien zei

Waaaaw doe mousse blush is erg mooi die wil ik ook wel ;-)

Mitchin zei

Jij hebt echt geen korte stekjes!! =)) Je hebt prachtige wimpers waar ik jaloers op ben =)) (ik kijk nu naar eigen zielige stompjes en huil =p)

Anne (peachyblushes) zei

De blus hziet er mooi uit, maar het schap van Manhattan wordt in onze Kruidvat al eeuwen niet meer angevuld, helaas. x