vrijdag 7 januari 2011

Plastische chirurgie bij de celebs

Wij vrouwen moeten soms opboksen tegen het ideaalbeeld dat ons wordt voorgeschoteld. Ookal is het maar 1 klein dingetje wat je aan jezelf zou willen veranderen, deze kleine onzekerheid heb je waarschijnlijk door het beeld dat wij of anderen krijgen van de media.

Als we ons echt moesten gaan meten aan vrouwen op tv en in boekjes dan zou de gemiddelde vrouw een borstvergroting, nosejob, oorcorrectie, lipinjecties en een liposuctie te wachten staan. Want heb je al ooit een hollywood vrouw gezien met flaporen, een kromme neus of scheve tanden? nee want die bestaan bijna niet, stuk voor stuk gingen ze onder het mes.

Even een feel good artikel dus voor degenen die zich afvragen waarom celebs er altijd zowat flawless uitzien. Kijk even mee hoe zij er vroeger uitzagen...

Van Paris Hilton is het denk ik wel algemeen bekend, haar neus ziet er tegenwoordig nogal vreemd uit, dit puur omdat ze er 3x voor onder het mes ging.
Bij actrice Heidi Montag is het ook wel overduidelijk (ik vraag me af wat wel nog echt is aan haar):
Maar bij sommige celebs is het ook minder bekend/opvallend. Scarlet Johanson leek mij altijd een natural beauty, fout gedacht! ook zij had een opvallend dikkere neus als tiener:
Zelfs miss Angelina Jolie is niet puur natuur, hoewel ik haar neus niet eens zo erg vond wou ook zij als tiener van haar wipneusje af:
Megan Fox lijkt ook wel een totaal andere persoon dan 4 jaar geleden (bobbeltje in neus laten verwijderen, botox in haar gezicht etc.):
Om nog maar de zwijgen over de vele boobjobs die ze laten uitvoeren, al zijn die niet altijd even goed gelukt *kuch* Chrystina Aguilera *kuch*
Dit artikel is trouwens niet om schoonheidsoperaties af te kraken, ik kan me goed inbeelden dat iemand die diep ongelukkig met iets is dit wil laten veranderen. Maar de meeste van bovenstaande dames zijn nog onder de 30 jaar en toch zitten ze al vol botox en andere rotzooi terwijl ze het niet nodig hebben! zonde vind ik. Hoe staan jullie hier tegenover? barst maar los in de comments.

xoxo Tessa

12 opmerkingen:

Annelieke zei

Van Megan Fox wist ik het niet eens maar als je de foto's zo naast elkaar ziet vind ik het echt zonde. Eerst was ze veel mooier.
Bij Scarlet wist ik het ook niet maar die operatie heeft wat beter uitgepakt. Zo is ze eigenlijk veel mooier.

Mitchin zei

Ach ja, plastische chirurgie hoort gewoon bij hun werk =)) Maar idd, de oude versie van Megan is veel leuker. Ik zou het persoonlijk niet zo snel doen (hou niet van de pijn =)))

Katrien zei

Haaaaaaaaaa die tieten van Christina aguilera! :-o vet mislukt. Ik vin niet dat het bij hun job hoort, er mogen toch ook normale mensen op tv? en sommige gaan er net lelijker uit zien zoals megan jeetje

Silva zei

Ik kan me voorstellen dat als je je neus ofzo haat, dat je dat dan laat veranderen, maar ik vind bv. je hele gezicht verbouwen niks.

Saskia zei

Ik wist niet dat Paris aan haar neus had laten sleutelen ;)

Tessa zei

Zo kom je nog eens iets te weten he Saskia :d hihi

Saskia zei

Ja, hihi ;)

Oh, enne De Maaskant rules :D

dandelion zei

Heide is echt te ver gegaan, zonde!

Kashmira zei

Die neus van Angelina is wel mooi geworden vind ik. Ik zou ook wel een iets rechtere neus willen, maar dan natuurlijk pas over heel wat jaren. En ik vind het echt zonde van Heidi. Een vriend van mijn tante is dokter en doet ook botox. Hij heet Frodo en was laatst op tv bij 'Bij ons in de PC'

Carolien zei

Ik vind Megan Fox op de eerste foto echt veel mooier!

steffi zei

man man er zijn gewoon geen woorden voor...

Anoniem zei

Het erge is dat dit soort perfectie standaard is geworden, terwijl een iets te dikke neus of een wipneus juist zoiets eigens geeft. Waardoor actrices van vroeger er vaak veel unieker en minder inwisselbaar uizien.