vrijdag 28 januari 2011

Opgemaakt deze maand

Een van mijn goede voornemens dit jaar was: meer producten op gebruiken! Ik maak zelden iets op, op uitzonderingen van mascara en een lippenbalsem ofzo, simpelweg omdat ik te graag afwissel. Daar is niks mis mee zou je denken maar dingen moeten weggooien omdat de datum verstreken is is ook wel jammer. Eigenlijk was januari in dit opzicht wel een topmaand, kijk maar mee...

Eindelijk is mijn oogreinigingsmelk van Nivea op (heb er een jaar mee gedaan). En de Bruno banani parfum moest ook dringend op dus die heb ik de afgelope weken telkens gebruikt:
Een oude lipstick van Catrice is ook op. Het was niet het ideale nude kleurtje voor mij maar wel mooi voor mijn moeder dus die gebruikte ik altijd op haar:
Een mini bodybutter van de Body shop (kan ik nog wel 1 keer gebruiken van wat aan de randjes zit en dan is ie op). De Rimmel bronzer is een beetje valsgespeeld, ik had hem laten vallen maar hij was toch al bijna op! die kan dus ook de vuilbak in nu.
En als laatste nog een buitenbeentje, deze is niet opgemaakt maar ik heb wel de pan geraakt in deze hema lippenbalsem en ik heb het gevoel dat hij snel op gaat gaan:
Ik heb dus 5 dingen die de vuilbak in mogen en 1 lippenbalsem waar ik nog aan ben aan het werken om op te krijgen. In februari zal ik weer een paar nieuwe slachtoffers uitkiezen.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Perfectly Unordinary zei

Dat gaat goed vooruit! Succes nog!

Mitchin zei

Jeeej! Goed bezig! *hug*

Eefje zei

Goh over iets als make-up remover doe ik ook altijd lang hoor, met een drupje zo groot als een erwt heb je al genoeg!

Silva zei

~Wow, jij maakt echt veel op! Wat goed, lukt mij nooit ;)

Kashmira zei

Oeh heerlijk dit soort foto's haha! Ben je blij dat je nu eindelijk van de bronzer af bent? :)

Tessa zei

Ja Kashmira heel blij :p nu kan ik verder met mn nieuwe (nieuw in de zin van: nog bijna nooit gebruikt) Sephora bronzer :)

Liesewiesje zei

Dat gaat goed zeg, ga zo door :D