zondag 25 maart 2012

Lush Sugar babe scrub

Deze scrub van Lush kocht ik met kerst en hij is dus ook niet meer te koop op dit moment. Maar ik schrijf er toch nog over omdat de gewone Sugar scrub van Lush wel gewoon in het vaste assortiment zit, die heeft dezelfde structuur en werking alleen een andere geur en hij is groen.

Mijn Sugar scrub zat in een plastic 'halve bol' :
Ik dacht dat je hem uit de plastic moest halen en dan gewoon over je lichaam scrubben maar dat bleek niet de beste manier. Als je er met de vingers over wrijft komen de suiker deeltjes er al af (op de foto is hij nog droog, nat komt er meer af):
Ik moet er bij zeggen dat je van dit product voor en tegenstanders hebt. Ik las online dingen als 'mijn huid werd er helemaal rood van' tot zelfs 'ik had er krassen van op mijn lichaam' en ik kreeg al bijna schrik om hem te testen. Je moet dus wel een beetje aan harde scrubs gewend zijn denk ik of er in ieder geval tegen kunnen want ik vind hem namelijk goed te doen.

Mijn gebruikstips:

- Laat de scrub in de plastic verpakking zitten! Toen ik hem de eerste keer gebruikte haalde ik hem er uit en onder de kraan brokkelde er meteen grote stukken af die zo op de grond vielen, zonde van je scrub.

- Ik maak de blok nat (terwijl hij nog in de plastic bol zit) en dan kun je er gemakkelijk wat met je vingers uit nemen en over je lichaam mee wrijven.

-Scrub nooit te droog (je huid eventjes vochtig maken is niet genoeg), doe het terwijl je onder het stromende water staat. Als ik mensen hoor klagen over 'krassen' bij het scrubben vraag ik me altijd af of ze niet iets verkeerd doen/te droog scrubben want ik heb dit toch nog nooit meegemaakt.

De Lush sugar scrub kost 4,95.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Eva M. zei

Brr lijkt me iets te hard voor mij.

Kaya zei

Ik hou ook van iets minder harde scrub maar als mensen er krassen van krijgen doen ze denk ik idd iets niet goed!