vrijdag 13 april 2012

Depilator/Beautytrimmer

We worden er door overladen op tv, 'de beautytrimmer'. In België loopt dit product momenteel zowel op tellsell als op reclames van de Blokker, geen wonder dat vrouwen er dan benieuwd naar zijn.

Mijn depilator komt gewoon van de Action (+-4 euro) en eerlijk? ik zie geen verschil met die van de reclames, ze zijn er allemaal uit alsof ze na 5x gebruiken uit elkaar zullen vallen. Die van de Action heeft net zoals de andere merken een aantal hulpstukken waar ik echt het nut niet van inzie, ik testte dus gewoon het 'mesje':
Ik weet niet eens of ik het wel een mesje mag noemen want wanneer de knop niet aanstaat is het totaal niet scherp (schijnt ook de bedoeling te zijn). Het apparaat werkt op 1 aa batterij waarna je de knop dus kan aanzetten waardoor 'het mesje' gaat trillen.
Heeft het effect? jawel maar het werkt niet meer of minder dan met een gewoon scheermes naar mijn mening. Na een paar dagen heb je gewoon terug stoppels:
Ik heb zelf toch al f*cked up wenkbrauwen, ze zijn van zichzelf dun bezaaid en hebben dus allemaal open stukken die ik in moet vullen met wenkbrauwpoeder. Voor mij maakte het dus niet uit om dit product te testen maar andere mensen raad ik dit niet echt aan, een ongelukje is snel gebeurd.

Misschien dat mensen zullen beweren dat de echte beautytrimmer van een paar euro duurder beter is maar het princiepe blijft hetzelfde, je snijdt de haartjes weg dus er zullen stoppels komen! Neenee geef mij dan maar de oldschool pincet of ik laat ze af en toe waxen.

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Katrien zei

Ahnee horror, geef mij ook maar een gewone pincet zoals jij zegt

Kashmira zei

Haha, dat is inderdaad zo'n kutding XD heb er ook nog eentje liggen, ook die van de action

deijsprinses zei

Ik ga ook voor een pincet dan zoiets. Brrr ;)

LounaBeauty zei

Ik vind het niks! Ik ben te onhandig.. haha

Saskia zei

ik zal dan toch maar mijn pincet van tweezerman blijven gebruiken.

BeautyLoves zei

Ik keek al vreemd op toen ik die reclame zag, dus ik denk niet dat ik dit ooit zal kopen. Lijkt me echt geen aanwinst!

Touch of Buddha zei

Ik blijf toch echt gewoon aan de gang met de pincet

Naomi zei

Ohja, dat ziet er inderdaad gevaarlijk uit voor foutjes! Thanks voor de review, ik snapte namelijk totaal niet hoe zo'n ding werkte :-p