dinsdag 3 april 2012

Favoriete producten van maart

Realy? ik heb al maanden geen 'favorieten' artikels meer gemaakt! De laatste was van in het begin van het jaar. Soms vliegen de maanden aan je voorbij, vandaag dus nog eens een update.

In de maand maart heb ik qua make-up niet veel anders gebruikt als voorheen, er zijn wel weer een paar favorietjes bijgekomen.

Aquoline Pink sugar parfum, ik heb er soms een haat-liefde verhouding mee. Het is zeker geen parfum waar ik elke dag zin in heb omdat hij zo heftig zoet is. Maar hij is toch wel erg lekker, je krijgt er sowieso vragen over ala 'hmm je parfum ruikt bijna naar koekjes, welke is dat?'.

De Garnier zelfbruinende gel is gewoon top, je kan door de dag bruine benen faken en wast het er s'avonds gewoon weer af, oh en dat zonder de vieze geur van zelfbruiner.

2 lipproducten die ik veel heb gepakt:
De Mac tendertones zijn heerlijk en hoewel ik beiden kleuren die ik heb mooi vind heb ik het meest naar de oranje gegrepen.

Over de nieuwe l'oreal lipsticks heb ik ook al geschreven. Met dit wisselvallige weer heb ik zelf echt geen zin in dekkende lipsticks die de lijntjes van je lippen kunnen benadrukken, die van L'oreal voelt net als een lipgloss/lipbalm.

Als laatste een eyeliner:
Toen vroeger de eerste pen-eyeliners uitkwamen haatte ik ze, ik schreef jaren terug zelfs nog een negatieve review over eentje van Catrice. Deze van Maybelline is echter zo fijn dat ik mijn mening heb moeten herzien. Mooi diep zwart en het lijntje blijft de hele dag zitten.

Mijn favorieten zullen tegen de zomer vast nog wel eens veranderen, vooral qua parfum switch ik naar de fruitige geuren binnenkort.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Eefje zei

Mooie favorieten. Ik ben toch wel benieuwd naar die sugar parfum, vind je die gewoon bij de ici?

Tessa zei

Nee eefje die heb ik online besteld bij parfumania.nl

Melissa zei

Ik ben echt benieuwd naar die Aqualina (pink sugar) lijkt me erg lekker.