donderdag 20 september 2012

Einde no-buy en shoplog

Vaste bezoekers weten dat ik al zo'n 2 maanden was aan het 'beauty no-buyen' en het ging eigenlijk nog steeds met gemak en er is ondertussen al veel opgemaakt. Aangezien ik nu wel bijna zonder shampoo zat besloot ik te stoppen met mijn no-buy.

Enfin, bij Zara kocht ik dit jurkje:
Je kan nooit genoeg little black dresses in je kast hebben hangen en deze ga ik gewoon met een panty dragen nu.

Bij een leuk nieuw winkeltje in Hasselt vond ik deze taupe sneakers met studs:
Ze waren best goedkoop en ik ga ze gebruiken om mee te sporten/gaan dansen, komt altijd van pas.

Bij datzelfde winkeltje (weet de naam niet meer) nam ik ook nog een ring mee. Moeilijk op foto te krijgen maar heel 'bling bling' in het echt:

Ik had al met mezelf afgesproken dat ik na mijn beauty no-buy de Miss Dior Cherie parfum mocht kopen, omdat deze alweer een jaar op mijn wishlist staat. Nu kwam ik in Hasselt een winkeltje tegen met super goede knock off parfums. Ik hou hier normaal helemaal niet van en ruik bijna altijd verschil maar deze zijn echt top. De verkoper sprayde s'middags een beetje op mijn pols en ik ruik hem nu ik dit schrijf (21u s'avonds) nog altijd! I'm impressed..

Bij de laatste stop heb ik veel gekocht maar schrik niet, ik nam ook enkele dingen voor mijn moeder en een collega mee ;-)

Ik ging met een vriendin naar een kappersgroothandel waar je in het bezit van een speciale kaart moet zijn om er met korting te kunnen kopen. Ik had dus het geluk dat mijn vriendin kapster is en zij heeft zo'n kaart. Dit wil concreet zeggen: de beste kappersmerken met een hoop korting.

Deze shampoo en conditioner van Kadus gebruikt een collega van me, die heb ik dus voor haar meegenomen:

Ik vind zelf de L'oreal professionel producten altijd heel fijn, daar heb ik dus maar van ingeslagen.
Vitamino Color, shampoo en masker:
 Force vector, shampoo en conditioner:
Nog 2 maskertjes:

Shampoo en conditioner van Tigi:
En dan nog een mini haartreatment, volumespray en een gellak:
Zoals ik al zei heb ik deze dingen met korting kunnen kopen, bv een grote fles aan de prijs van een kleintje. Absoluut de moeite dus om af en toe heen te gaan, en ik kan weer een jaar verder qua haarproducten.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Valley Doll zei

Leuke shoplog ! En zo handig dat je kappersproducten aan korting kan kopen !

Anoniem zei

Je hebt de schade wel weten in te halen hahaha.

Anoniem zei

Oh, die sneakers zijn leuk! Als je je de naam van het winkeltje terug zou herinneren, mag je het mij altijd laten weten, dan ga ik daar ook eens kijken (ooit :))
Komen die haarproducten van de Pro-Duo? Want daar kan je als particulier ook terecht hoor, alleen denk ik dat je geen extra korting krijgt. Ik heb daar mijn Seche Vite gekocht.

Saskia zei

tof!!

Malou zei

Wat een leuke aankopen!

Anne zei

Oh die winkel in hasselt waar ze de knock off parfums kopen, waar is dat precies? Ik kom zo vaak in hasselt, maar dit wist ik nog niet! =)

Tessa zei

@Anne, die winkel ligt er nog maar een paar maanden denk ik. Het heet Black point en ligt dichtbij die carnaval winkel en de zeeman x

Kashmira zei

Wauwww dat jurkje is echt gaaf!! die zou ik ook gekocht hebben!! leuk shoplog :)

Anneloes zei

Ahh, de TIGI Urban Antidotes Resurrection shampoo+conditioner! Die gebruik ik nu ook (beide in de mega-fles)! Heerlijk spul, zowel in gebruik als de geur!