zaterdag 17 november 2012

Action nagellak remover pads

Zalig vind ik het om door de beauty rek van de Action te wandelen. Er ligt een hoop rotzooi tussen dus je moet goed zoeken maar af en toe kom je weer iets nieuws tegen. Toen ik nagellak remover pads met appel geur zag liggen twijfelde ik geen seconde, hup mijn mandje in!

Voor ongeveer 1 euro krijg je 2 potjes met elk 30 pads. Action heeft ook nog geuren als aardbei en aloƫ vera. Ik kan niet zeggen dat ik die van mij echt naar appel vind ruiken maar de geur is wel beter dan de standaard nagellak remover geur.

De pads zelf zijn filter dun:
Persoonlijk had ik per nagel 1 pad nodig, maar dat kan afhangen van welke kleur je draagt. Ik had rode nagellak op en na 1 nagel was het watje telkens wel 'vol'.
Ook laten de pads een wat olie-achtig gevoel achter op je handen maar dat vond ik geen probleem, handen wassen en het is opgelost.

Conclusie: Voor die euro dat het kost vind ik dit een hele fijn oplossing om bijvoorbeeld mee op reis te nemen. Liever zo'n klein potje met pads dan een hele fles nagellak remover en extra watjes te moeten meesleuren. Ik denk dat ik deze nog wel eens opnieuw zou kopen!

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Sofie zei

Ik probeerde deze ook eens, maar ik vond ze eigenlijk minder fijn :s Het olie-achtige viel niet echt in de smaak :(

Valley Doll zei

Handige tip om ze mee te nemen op reis !

Anoniem zei

Ik vond juist dat olieachtige wel fijn want van gewonen nagellakremover drogen mijn nagels teveel uit terwijl dat bij deze dingen niet zo is.

Jolet zei

ik heb deze ook, ik vind ze ook wel fijn. alleen zijn ze inderdaad een beetje te olie-afgevend.

Nikita zei

Oei, ik gebruik ze ook en ik gebruik 2 tot 3 pads voor beiden handen... Dus ik kom er wel lang mee toe. het is idd olieachtig, maar dat verzorgt dan mooi de handen terwijl je de lak afdoet. Ik vind het ook fijne watjes zeker voor die prijs

Amanda zei

Inderdaad handig voor onderweg!