zondag 11 november 2012

Shoplog

Brr de winter begint er nu toch echt wel aan te komen en ik heb het gevoel dat ik daar nog helemaal niet klaar voor ben. Vorige week ben ik dan maar nog wat dingetjes gaan kopen.

Als eerst iets waar ik serieus maanden naar gezocht heb, sokken met noppen onder. Ik dans en sport altijd gewoon op sokken dus dat durft nog al eens 'slippery' te zijn. Vond deze bij Socks en Socky in Maastricht.
Wat  alvast van mijn winter wishlist geschrapt kan: een warme sjaal:
Ik kocht deze bij Pieces voor rond de €20 en het is zo'n heerlijk dikke circle scarf: 
Lang vest van de H&M, de beige versie:

Losse off shoulder bloes, de sterren zijn van pailletjes. Ga hem gebruiken om in te sporten/dansen:

Bij een lingerie outlet strore kocht ik 2 bh's voor €30/stuk. Normaal waren ze rond de 60 euro per stuk, mooie deal dus.

Biker boots vinden was voor mij een ramp, ze zijn allemaal verschrikkelijk breed aan de benen en dat stond mij niet. Ik dacht dat het gewoon niks voor mij was en had de hoop al bijna opgegeven maar die van Steve Madden zitten perfect:

Ook al maanden naar op zoek: rosegold armbandjes. En nu heb ik er ineens 2 gevonden:
Die met de doodskop is een cheap elastisch dingetje uit een klein juwelenwinkeltje in Maastricht en de ander is wat meer kwaliteitvol, deze komt van Follies.

Bij Pieces stonden aan de kassa ineens nagellak remover potjes, ik dacht meteen 'testen!!!'

Als er een goede korting op mascara's is sla ik bijna altijd wel een back-up in. Zo had ik nu de Maxfactor Masterpiece aan 40% gescoord bij Kruidvat:

Aangezien mijn nagelverharder al een maand op was en mijn nagels er ondertussen uit zagen als crap besloot ik ook maar snel de Ici Paris in te duiken. Daar was een 1+1 gratis actie van Sally Hanssen, dus naast de nagelverharder nam ik ook nog een kleurtje mee.

Als laatst wat inner beauty aankopen, ik nam bij Kruidvat nog wat vitaminen en supplementen mee. Ik ben echt zo'n winter-dip mens en kan de extratjes wel gebruiken:
De druivensuiker steek ik altijd in mijn tas, ideaal bij een inzinking doorheen de dag. De cranberry tabletten zijn goed voor de blaas en de rest zijn gewoon vitamine en energie supplementen.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

NailGloss zei

Leuke dingen

Valley Doll zei

Leuk geshopt ! Ik ben nog op zoek naar korte zwarte bikers boots maar vind nergens mijn zin. Heb nou wel al op 2 weken tijd 2 paar schoenen gekocht, ik moet mss maar ff ophouden :p.

Katrien zei

Lekker veel geshopt. Ik neem ook altijd extra vitaminen in de winter.

Unknown zei

Ik heb je genomineerd voor de Liebster Blog Award !! Van harte gefeliciteerd !! Voor meer informatie over deze Award, neem dan even een kijkje op mijn Blog !! http://justagirlsweblog.wordpress.com/2012/11/11/personal-liebster-blog-award/