donderdag 15 november 2012

Mijn Mac lipsticks


Een van de fijnste lipsticks die ik ooit geprobeerd heb zijn absoluut die van Mac. Net zoals bij de oogschaduws hangt bij Mac veel af van de finishes. Ik heb nu nog 4 lipsticks over die ik alle 4 graag gebruik maar eerder heb ik er al 2 verkocht omdat ik de finish bijvoorbeeld te mat vond. Ondertussen weet ik waar ik op moet letten en mijn favoriete lijn is de 'Cremesheen' lijn, dit zijn de romige en glossy lipsticks.

Ik swatchte ze alvast alle 4 op mijn hand:

Laat ik beginnen met mijn favoriet, 'Creme D'nude':


Jaren heb ik gezocht naar de perfecte beige nude kleur voor mij, vele voorgangers waren te licht en 'doods'. Creme d'nude heeft genoeg kleur om mooi bij veel huidskleuren te staan. Dit is zo'n lipstick met Cremesheen finish, hij is dus mooi glossy en absoluut niet droog.

En dan heb ik nog een 'nude' achtige kleur, 'Hue':

Hue is meer roze nude terwijl de vorige meer beige is. Op de foto met swatches op mijn hand bovenaan het artikel zie je goed het verschil (de 1ste is daar Hue en de 2de swatch is Creme d'nude).

Dan een iets fellere roze, 'Creme cup':
Creme Cup is wat opvallender roze als de vorige. Deze valt helemaal niet meer in het rijtje van de nudes, ik draag hem dan ook iets minder vaak. Ik kan deze kleur het best omschrijven als bubblegum pink.

Als laatst heb ik nog 'Ever Hip':
Deze zit in een witte huls omdat ik hem als Limited Edition kocht. Dit is de perfecte koraal kleur voor mij en draag hem ook het meest in de zomer.

Voor een Mac lipstick betaal je €18 wat ik een prima prijs vind. Het is niet zo goedkoop als een drugstore lipstick maar ze zijn ook beter. En voor een Dior of YSL lipstick betaal je al snel 30 euro terwijl die niet beter schijnen te zijn als die van Mac.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Valley Doll zei

Mooie kleuren ! Ik heb 2 mac lipsticks en vind ze best wel fijn. 18 eur valt goed mee ,30 euro voor een lipstick vind ik net iets teveel om zomaar ff te gaan kopen terwijl dat met die van mac wel eens kan ;-)

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik vind de vier kleuren mooi en ook goed staan op je lippen. Ever Hip heb ik zelf ook!

Sofie zei

Sta mij toe je even tegen te spreken :D Ik heb zelf ook een aantal MAC lipsticks, maar persoonlijk kies ik toch eerder voor YSL lipsticks :) Ze zijn zoveel romiger en blijven ook erg lang zitten.
Moest ik toch even zeggen :)

Tessa zei

^Dat is persoonlijk ja, ik hoor net van iedereen dat YSl TE romig is en daardoor niet blijft zitten