vrijdag 7 maart 2014

Oldies but goodies

Ik ben all about nieuwe producten proberen maar er zijn er zo een paar die ik al lang gebruik en waar ik liefst nooit meer zonder kom te zitten. Ik koos de 5 dingen uit die me meteen in het hoofd schoten.

Ik begin met 2 Mac producten die ik al jaren heb (en die ook super lang meegaan gelukkig):
Ik draag niet elke dag oogschaduw dus vandaar gaan ze bij mij ook wat langer mee maar als ik oogschaduw gebruik zijn dit de toppers. De Paintpots van Mac werken niet voor iedereen maar bij mij blijft alles muurvast zitten met deze basis. Ik gebruik de kleur 'Soft Ochre' al jaren en hij is ook nog altijd niet uitgedroogd, mocht dit gebeuren wil ik sowieso meteen een nieuwe. De oogschaduw wat je ziet is Satin Taupe van Mac. Er zijn weinig ooglooks waar ik deze niet in verwerk, het is gewoon de perfecte bruine kleur die iedereen staat.

 Dan 2 random beauty productjes:
Ik dacht vroeger net zoals velen bij Rosebud salve 'pff dat is vast een dure Vaseline' maar wow, stop, nee! Als ik een beauty probleem heb: schrale lippen, pijnlijke velletjes bij nagelriemen... noem maar op, ik smeer er Rosebud Salve op! En waar vaseline als een blubberige jelly laag aanvoelt trekt Rosebud salve in en ik zie/voel de volgende ochtend al meteen resultaat.

Ernaast zie je de wenkbrauwgel van Hema, deze koop ik ook al jaren opnieuw en opnieuw. Er is gewoon niks wat ik er aan zou veranderen, hij is goedkoop en perfect. Ik had eerder horror ervaringen met bv. Essence en Etos (brokkels in de wenkbrauwen bij het opdrogen), nope ik blijf vanaf nu bij Hema.

Als laatst een parfum:
Ik vroeg mezelf af 'van welke parfum zou ik het het ergst vinden moest hij op gaan en nooit meer verkocht worden', Ralph by Ralph Lauren dus! Ik heb hem eerder al opgemaakt en had toen al snel de behoefte om hem opnieuw te kopen. Het is gewoon zo'n frisse appel en aqua achtige geur die je niet snel zat wordt en bij elke gelegenheid kan gedragen worden.

Hebben jullie must-haves die je jezelf nog jaren ziet gebruiken?

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Unknown zei

Leuk artikel! Zelf gebruik ik al jaren dezelfde mascara van Catrice, dat blijft gewoon mijn favoriet!

nikita zei

De MAC paint pots zijn idd goed =)

Saskia zei

Die parfum is lekker ja. Mijn ''gouwe ouwe '' is de masterpiece mascara van maxfactor, gebruik al jaren geen andere meer.

Chinouk | Graceful Glow zei

Ik ben ook gek van Satin Taupe! So pretty en goed voor elke dag :D

Rosanne zei

Je gebruikt fijne producten. Die wenkbrauwgel lijkt me vooral heel fijn.
liefs x

Unknown zei

Leuk artikel! Zelf gebruik ik al jaren vaseline, die werkt super fijn! liefs,
Iris x

Kimberly zei

Ik heb ook Satin Taupe! Echt een prachtige kleur :D

fashionadvies zei

Leuk artikel fijne producten :D !

fashionadvies zei

Leuk artikel fijne producten :D !