donderdag 13 maart 2014

Opgemaakt en weggegooid


Tijd voor mijn maandelijkse empties artikel! Zoals jullie weten is het de ene maand al wat meer als de andere en dit keer heb ik naar mijn gevoel niet zo super veel opgemaakt.

Het nagellak remover potje van Etos vind ik super en ga ik zeker nog opnieuw kopen maar deze was helemaal busted, hij ligt ondertussen al in de glasbak:

De shampoo die ik opmaakte is deze van Herbal Essences. Er zat al een hele tijd nog maar een bodempje in (gebruikte geen drugstore shampoo toen ik mijn extensions had) en dat heb ik nu eindelijk opgemaakt:

De douchegel die ik met tegenzin heb opgemaakt is deze pruimen variant van Dove. Het klinkt al niet geweldig (moeder kocht hem) en dat was de geur ook niet, net alsof je je bent aan het wassen met yoghurt en dat is niet zo mijn ding.

Daarnaast ging er nog een klein flesje Snowfairy douchegel van Lush op. Hier heb ik zuinig mee gedaan want ik heb nu nog maar 1 flesje over van deze heerlijke Limited edition geur en hij is alleen met kerst te koop:

Ik heb er de laatste maanden ook werk van gemaakt om mijn parfum staaltjes eens op te gebruiken en in februari maakte ik de 2 laatste op: 'Dot' van Marc Jacobs en 'Princess' van Vera Wang, 2 heerlijke zachte geurtjes.

Dan iets speciaals want ik gebruikte de volgende lippenbalsem al ongeveer een jaar dagelijks (elke ochtend) en nu is hij op, de watermeloen Lipsmacker! Het zijn zeker niet de beste lippenbalsems die er zijn maar ik vond dit wel een aangenaam geurtje en hij was lekker basic, ideaal om op te doen voordat je lipstick aanbrengt:

Van mascara wissel ik zoals jullie weten elke 1,5 maand (preventief tegen jeukerige ogen), deze keer gebruikte ik de One by One van Maybelline. Prima mascara, enkel niet voor de onderwimpers want dan had ik soms zwart onder mijn ogen hangen aan het eind van de dag.
 xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Kiss & Make-up zei

Aaah Snow Fairy, zo'n geweldige douchegel! De mijne is al een tijdje op, boooo :-(

Kiss & Make-up zei

Aaah Snow Fairy, zo'n geweldige douchegel! De mijne is al een tijdje op, boooo :-(

ano zei

leuke dingen opgmeaakt. en je nagellak matcht zo mooi met de mascara !

Unknown zei

Die lippenbalsem ziet er best fijn uit!

Beauty Treasures zei

Leuke producten opgebruikt.