vrijdag 25 april 2014

2 x Babylips van Maybelline (Hydrate & Peach Kiss)


Mijn review van de roze versie (Pink Punch) staat al online, ondertussen heb ik al weer 2 nieuwe Babylips van Maybelline in huis (oops). 

De Blauwe was ik eigenlijk niet eens van plan om te kopen maar ik was ergens en had een neutrale lippenbalsem nodig. Aangezien de Babylips goedkoop zijn nam ik deze maar snel mee, lipstuff geraakt toch wel op bij mij.

De Hydrate versie komt in de blauwe verpakking en is kleurloos (ook zo goed als geurloos btw).Wat me meteen opviel is dat deze nogal verschilt van de roze die ik al had. Misschien lijkt het maar zo omdat de Pink punch een kleurtje heeft maar ik vind die precies iets beter blijven zitten. Met andere woorden: deze 'Hydrate' is zo glibberig dat hij binnen de 5 minuten van mijn lippen af is, jammer.

De paarse (Peach Kiss) is mijn nieuwste Babylips en deze is niet bij ons te koop, wel in Duitsland. Ik draag het liefst lippenbalsems met een tintje dus ik gaf deze nog een kans in de hoop dat deze wel fijn zou zijn en niet zoals de blauwe:

Oef, gelukkig is deze wel weer fijn, beetje hetzelfde als bij de roze. Hij smeert fijn, geeft een subtiel tintje en ruikt lekker naar perzik snoepjes.

Verwacht geen nude lip maar hij geeft wel degelijk iƩts van kleur af:

Lang blijven ze allemaal niet zitten hoor dus voor een strenge winter raad ik zeker geen Babylips aan maar voor de rest vind ik de Peach Kiss en Pink Punch wel fijn spul. De blauwe (Hydrate) zou ik laten liggen, doet helemaal niks.

€3,50 per stuk.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Anouk zei

Fijn artikel! Jammer dat de blauwe zo tegenvalt. Ik wil ook echt nog een keer de babylips proberen!

Katrien zei

jammer van de blauwe! die kopen we dus al niet

Lies zei

De paarse ben ik nu wel heel erg benieuwd naar! Als ik ooit eens in Duitsland kom ga ik er zeker naar kijken. De blauwe heb ik zelf ook, maar daar was ik helaas ook niet tevreden over. Zowel bij mij als mijn moeder maakte die de lippen juist heel erg droog en werd het daardoor ook pijnlijk doordat je hele schrale lippen kreeg.