vrijdag 11 april 2014

Mac Pro Longwear Concealer

Na maanden positieve reviews te hebben gelezen ben ik dan toch eindelijk gezwicht voor de Pro Longwear concealer van Mac. Ik heb hem al een tijdje in huis maar sinds kort is mijn Bobbi Brown concealer op en nu gebruik ik deze van Mac elke dag.

Ik ben zelf een 'NW20' bij Mac qua colourmatch en een NW25 in de zomer maar ik heb mijn concealer toch altijd graag licht dus dat maakt niet uit.

Ik begin meteen met het enige nadeel en dat is de verpakking:
Hoewel het pompje wel fijn werkt komt er altijd te veel uit! Ookal doe ik mijn best om het pompje maar half in te drukken, ik heb altijd concealer over. Je bent dus bijna genoodzaakt om een potje te gebruiken (anders verspil je dagelijks product). Op bovenstaande foto zie je 1 pompje in een potje, hier doe ik dus 2 dagen mee. 

Het voordeel is dus wel dat je niet veel nodig hebt. Het product verspreid zo gemakkelijk en het dekt ook nog eens goed, beter dan je ooit zou verwachten van een vloeibare concealer. Hier zie je het product aangebracht met een kwast, nog niet geblend:

En ik maakte natuurlijk ook een voor en na foto:

Je ziet bij mij altijd duidelijk de paarse aders/kringen onder mijn ogen en als ik slecht geslapen heb is het al helemaal een ramp. Deze concealer maakt de hele eye area meteen fris! En ook zijn naam heeft hij niet gestolen, hij blijft wel degelijk langer op zijn plek zitten dan andere concealers.

Die Pro Longwear Concealer kost 18 euro maar ik denk wel dat je hier serieus lang mee toekomt! Ik ben er in ieder geval blij mee.

 xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Griet Lucas zei

Hij is idd geweldig! :)

Svenja zei

Wat een mooie dekking!

Shana zei

Dit product wil ik ook eens kopen als mijn concealers op zijn :)

Melissa zei

Heel mooie dekking!
x

peggy timmermans zei

Klinkt goed en ziet er goed uit op de foto maar toch hou ik niet zo van Mac concealers.

Chinouk | Graceful Glow zei

Ik heb 'em ook! Ben er groots fan van. Ik pomp om de dag een beetje in een potje, zo verspil ik ook niets van het product. Ik heb nu een hele lichte voor onder mijn ogen, maar wil een iets donkerdere voor op m'n gezicht om puistjes te bedekken.