donderdag 10 juli 2014

Beauty Bummers


Vandaag heb ik weer 3 beauty bummers voor jullie klaarstaan. De ene is al wat erger dan de andere maar ik ben in ieder geval van alle 3 de producten geen fan.

Als eerst een mascara, "The Rocket" van Maybelline. Ik had hem ooit eerder en vond hem toen wel meevallen, nu ik hem een 2de kans geef vind ik deze verschrikkelijk. Na 1 dun laagje plakken mijn wimpers al aan elkaar, spinnenpoten maken is kinderspel + hij is moeilijk te verwijderen. Met mijn gebruikelijke Kruidvat-watertje lukt het niet, ik moet er een reinigingsmelk bij nemen. Note to self: nooit meer deze mascara kopen!

De volgende miskoop had ik ook kunnen voorkomen, heb er namelijk niet aan geroken in de winkel. Niks mis met een frisse, fruitige deo maar deze geur van Ushuaia is zo ontzettend fel dat je er bijna misselijk van wordt. Dat vind ik persoonlijk niet meer verfrissend, naar een mierzoete cocktail ruiken onder je oksels...

Als laatst een lipgloss die ik met spijt in het hart in dit artikel zet, de glossjes van Nyx zijn namelijk heel erg fijn. Alleen staan ze er over het algemeen ook om bekend veel kleur af te geven en dat doet deze niet! Ik zie niks anders dan een doorzichtige gloss met een heel klein beetje shimmer. De kleur heet 'Perfect' maar dit is ie dus verre van, ga liever voor een ander kleurtje.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

dresses and daisies zei

Altijd jammer als je iets koopt en het toch maar niets blijkt te zijn.

Mademoiselle Sophistiqué zei

wat jammer van dat glossje, want die van nyx zijn inderdaad over het algemeen heel goed!

peggy timmermans zei

Jammer dat deze niet dat doen wat ze moeten, of dat ze jou niet bevallen!

Unknown zei

Woaw, daarin zie je hoeveel make up/beauty anders is op elke persoon. Ik hou namelijk van alle drie de producten!

Tessa zei

^ ja tuurlijk, is altijd zo. Zijn ook mensen die meer van spinnenpoot wimpers houden

Teddy zei

Jammer dat deze producten niets zijn voor jou. Ik hou zelf ook niet van hele zoete deo's.