woensdag 30 juli 2014

Minimale Make-up bag: Weekendje weg


Het hangt er natuurlijk van af waar je naartoe gaat maar voor mij betekend een weekendje weg meestal het minimale aan make-up meenemen. Ten eerste omdat ik er niet mee wil sjouwen en ten 2de wil ik niet dat er iets in 1000 stukken is gebroken eer ik terug thuis ben.

Nu ga ik bijvoorbeeld een paar dagen naar zee, daar draag ik al helemaal niet veel make-up. Voor de ogen neem ik enkel een mascara en een zwart potloodje mee. 

2 dingen waar ik nooit zonder kan zijn wenkbrauwpoeder (in dit geval potlood omdat ik dat handiger vind op reis) en concealer! Hier ga ik gewoon niet zonder de deur uit, het zijn echt mijn basics.


Qua gezichts make-up gebruik ik al helemaal niet veel op vakantie. Ik draag sowieso geen foundation dus een bronzer en een blotting powder meenemen is voldoende. Ik zou er nog een blush kunnen bijdoen maar aangezien mijn wangen een natuurlijk blosje krijgen van de zon koos ik voor de bronzer.

Als laatste de lippies. De verleiding is altijd groot om verschillende lipsticks mee te nemen maar die hebben toch alleen maar kans op smelten. Ik ga dus gewoon voor een getinte balsem met spf15, die breng ik s'ochtends aan zodat ik mijn handen kan wassen, dan blijft het hygiënisch. Als je iets mee naar het strand wilt nemen kun je beter ook nog een stick voorzien maar dat doe ik zelf niet, ben toch altijd bang voor zand in mijn producten. 

Neem jij veel make-up mee op weekend naar bv de zee?

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Remote Reporter zei

Hele fijne producten lijken me dat! Ik neem zelf altijd veel te veel mee op vakantie. Dan denk ik dat ik het gebruik, maar dan gebruik ik eigenlijk alleen wat concealer, blush, mascara en soms een felle lipstick! xx

Femke | Younique zei

Slim om alleen het minimale mee te nemen als je op vakantie gaat. Het is natuurlijk ook nergens voor nodig om dan veel met je mee te slepen. Die getinte lipbalm van sleek lijkt me héél fijn.

Unknown zei

Ik neem zelf ook niet veel producten mee op weekend of op reis. Meestal gebruik je de helft uiteindelijk toch niet. Die sleek PoutPolish ziet er trouwens prachtig uit!